Reklama
Rychlotrubky
Fotogalerie:

Rychlotrubky

Květa Kroupová

Praha
Uprav si těstoviny podle mého receptu.
Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 100 g slanina anglická
  • 1 cibule velká
  • 2 rajčata
  • 3 stroužky česnek
  • 100 g niva
  • 2 sýr smetanový
  • dle chuti oregáno
  • dle chuti bazalka
  • 2 lžíce olej
  • 1 balení těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V mírně osolené vodě uvaříme těstoviny a trochu omastíme proti slepení dvěma lžícemi oleje. 
  2. Zatímco se vaří těstoviny, nakrájíme na kostičky slaninu a cibuli. Tu na rozškvařené slanině zpěníme, pak přidáme pokrájená rajčata, která jsme spařením zbavili slupky, nadrobno nakrájený česnek a koření. 
  3. Nakonec vmícháme tavené sýry, necháme je rozpustit a přidáme nastrouhanou nivu. Je možné přidat také žampiony a olivy.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Rychlovka, kterou si často dáváme s přáteli při posezení u piva. Podáváme ...
Vaříme express /01.08.16
Selský kapr v papilotě

Selský kapr v papilotě

Rybaření je krásný i ‚‚lahodný‘‘ sport.

Lucie Stachová, Jirkov

Vaříme express /18.05.17
Drůbeží játra narychlo

Drůbeží játra narychlo

Zdravá a rychlá dobrůtka.

Lucie Šenkýřová, Velešín

Vaříme express /20.03.12
Osúchy  od maminky

Osúchy od maminky

Je to jednoduché jídlo a nám moc chutná.
Martina Magyarová, Mladá Boleslav
Vaříme express /17.10.11
Plněné košíčky

Plněné košíčky

Připravené jsou za chvilku, přitom se dobře hodí jako pohoštění nebo jako ...

Vaříme express /15.03.16
Ohnivá směs pro chlapy

Ohnivá směs pro chlapy

Kdo má rád ostré, určitě si pochutná.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /13.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu