Reklama
Rychlé těstoviny
Fotogalerie:

Rychlé těstoviny

Michaela Radvanovská
Michaela Radvanovská
Příbram

Výborné, rychlé, levné a nenáročné jídlo.

Michaela Radvanovská, Příbram

Ingredience

  • 400 g kolínka
  • 1 ks cibule
  • 300 g točený salám
  • 4 vejce
  • olej
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Ve vroucí slané vodě uvaříme těstoviny (např. kolínka) dle návodu na sáčku.

  2. Na větší pánvičku nalijeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na větší kostičky pokrájený točený salám a osmahneme. Poté vše zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme, dokud nejsou vejce hotová. Celou směs z pánve nasypeme do hrnce s přecezenými těstovinami a pořádně promícháme.

  3. Hotové jídlo můžeme ještě na talíři posypat strouhaným sýrem. Skvěle se k tomuto pokrmu hodí kyselá okurka.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Jako studená večeře je opravdu vynikající. Gábina Firstová, Praha
Vaříme express /23.01.11
Brokolicový nákyp

Brokolicový nákyp

Hodí se nejlépe k bramborové kaši.
Kateřina Smolková, Ostrava
Vaříme express /17.05.11
Římský salát

Římský salát

Lenka Evinová, Kolín

Vaříme express /22.11.18
Rýžové nudle s kuřecím

Rýžové nudle s kuřecím

Podle receptu

Anety Sukové z Bruntálu

Vaříme express /28.05.18
Zeleninový nákyp s klobásou

Zeleninový nákyp s klobásou

Lze jej připravit z jakékoliv zeleniny, jde o velice dobré, rychlé a zdravé...

Vaříme express /21.10.15
Krémová brokolicová polévka s krutony na česnekovém másle

Krémová brokolicová polévka s krutony na česnekovém másle

Výborná polévka z brokolice.

Martina Valentová, Holice

Vaříme express /24.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu