Reklama
Rychle na stůl
Fotogalerie:

Rychle na stůl

Lenka Šedivá
Lenka Šedivá
Liberec 30
Jednoduché, chutné a pokaždé jiné... Záleží jen na fantazii.

Ingredience

  • 1 konzerva Hovězí ve vlastní šťávě
  • 1 balení špagety
  • 1 větší cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • dle chuti kečup
  • na posypání sýr
  • dle chuti provensálské koření
  • dle chuti olej
  • dle chuti česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím rozpálíme v kastrůlku olej a orestujeme nakrájenou cibulku. Pak přidáme protlak a ještě chvilku restujeme.
  2. krok2 Hovězí maso vyjmeme z konzervy a vmícháme do pánve k cibulce a protlaku. Maso rozdělíme vidličkou na menší kousky, přisypeme bylinky a česnek a vmícháme kečup.
  3. krok3 Množství kečupu záleží na tom, kolik chceme omáčky.Vše společně provaříme a podáváme se špagetami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maso šesti chutí

Maso šesti chutí

Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy. Jana Holá, Volary
Vaříme express /23.01.11
Sýrová ‚‚fofr‘‘ omáčka

Sýrová ‚‚fofr‘‘ omáčka

Podávej nejlépe s noky nebo vařenou rýží.
Ludmila Vrabcová, Dolní Újezdy
Vaříme express /24.11.10
Sýrový hemenex

Sýrový hemenex

Lahůdka, která se nepřejí a nezklame.
Hana Kyselová, Jablonné v Podještědí
Vaříme express /10.10.08
Topinka s překvapením

Topinka s překvapením

Dobrý předkrm nebo rychlá svačina.
Michaela Herrmanová,
Černá v Pošumaví
Vaříme express /20.02.10
Celerové placičky

Celerové placičky

Vegetariáni si je udělají bez uzeniny.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /30.01.15
Ďábelská Krkovice

Ďábelská Krkovice

Rychlá minutka.

Lenka Nováková, Hradec Králové

Vaříme express /25.04.12
 

Nejnovější

Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
Pampeliškový salát

Pampeliškový salát

Ivana Horáková, Rakovník

Zdravě a chutně /23.05.18
Pikantní salát à la Provence

Pikantní salát à la Provence

Blanka Kadarová, Hodonín

Zdravě a chutně /23.05.18
Jahodovo-levandulový džem

Jahodovo-levandulový džem

Podle receptu

Ivany Drtičkové ze Šumperka

Všehochuť /23.05.18
Gábinčin závitek

Gábinčin závitek

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /23.05.18
Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama