Reklama
Rychle na stůl
Fotogalerie:

Rychle na stůl

Lenka Šedivá
Lenka Šedivá
Liberec 30
Jednoduché, chutné a pokaždé jiné... Záleží jen na fantazii.

Ingredience

  • 1 konzerva Hovězí ve vlastní šťávě
  • 1 balení špagety
  • 1 větší cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • dle chuti kečup
  • na posypání sýr
  • dle chuti provensálské koření
  • dle chuti olej
  • dle chuti česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím rozpálíme v kastrůlku olej a orestujeme nakrájenou cibulku. Pak přidáme protlak a ještě chvilku restujeme.
  2. krok2 Hovězí maso vyjmeme z konzervy a vmícháme do pánve k cibulce a protlaku. Maso rozdělíme vidličkou na menší kousky, přisypeme bylinky a česnek a vmícháme kečup.
  3. krok3 Množství kečupu záleží na tom, kolik chceme omáčky.Vše společně provaříme a podáváme se špagetami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tyčinky s parmskou šunkou

Tyčinky s parmskou šunkou

Skvělé pohoštění ke sklence vína.

Martina Novotná, Vyškov

Vaříme express /31.07.14
Pomazánka s tvarohem a nivou

Pomazánka s tvarohem a nivou

Bude jemnější, pokud přidáš trochu smetany.

Olga Šimperová, Rajhrad

Vaříme express /17.09.16
Koktejl z krabích tyčinek

Koktejl z krabích tyčinek

Velmi osvěžující, lahodný salát.
Zdeněk Petelík, Mokropsy
Vaříme express /03.02.11
Stehýnka na zelí

Stehýnka na zelí

Tento recept nezabere moc času, vše se peče najednou i s přílohou ...

Vaříme express /01.07.16
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu