Reklama
Rychlé brambory
Fotogalerie:

Rychlé brambory

Lenka Sobotová

Praha
Výhodný recept, když ti zbudou od oběda.
Lenka Sobotová,Praha

Ingredience

  • 2 vejce
  • 500 g brambory vařené
  • 2 lžíce máslo
  • 100 g hrášek sterilizovaný
  • tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory pokrájíme na plátky a dozlatova opečeme na másle v pánvičce. Po chvíli přidáme hrášek, sůl a pepř. Když jsou brambory s hráškem pěkně opečené, rozklepneme vejce a doděláme. Hotové rozdělíme na talíře. Jako příloha je výborný okurkový salát s jogurtem.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety zapečené s rukolou

Špagety zapečené s rukolou

Když večer dorazím z práce, tak nemám čas na dlouhé vyvařování. Naštěstí ...
Vaříme express /17.03.17
Kotlety plněné zelím a klobásou

Kotlety plněné zelím a klobásou

V této úpravě zůstanou kotlety příjemně šťavnaté. Jako příloha se hodí ...

Vaříme express /23.01.17
Plněný hermelín se sýrovou omáčkou

Plněný hermelín se sýrovou omáčkou

Pro milovníky sýru ideální oběd.

Jana Boháčová, Děčín

Vaříme express /13.05.12
Fazolky na špeku se smetanou

Fazolky na špeku se smetanou

Fazolky využívám dvěma způsoby. Vysévám je v dubnu ke starému plotu, který kouzelně ...
Vaříme express /06.08.08
Hermelín s ořechovým pestem

Hermelín s ořechovým pestem

Tyto hermelíny jsou výborné i v létě na grilu.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /03.05.12
Zapečená rajčata s masem

Zapečená rajčata s masem

Oblíbila jsem si je i pro tu jednoduchost.

Jana Dlasková, Hodonín

Vaříme express /07.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu