Reklama
Rychlá pomazánka
Fotogalerie:

Rychlá pomazánka

Veronika Picková

Řestoky

Pochvalují si ji děti i dospělí.

Veronika Picková, Řestoky

Ingredience

  • Ingredience
  • 300 g šunkový salám v celku
  • 8 kyselé okurky
  • 3 vařená vejce
  • 1 cibule
  • 1 pomazánkové máslo
  • podle potřeby majonéza
  • špetka sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Šunkový salám, kyselé okurky a uvařená vejce nastrouháme na struhadle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, pomazánkové máslo a majonézu podle chuti.

  2. Promícháme a dochutíme pepřem a solí (můžeme přidat plnotučnou hořčici).

Pošli recept! 8/2012 (2.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí jehličky

Kuřecí jehličky

Na jehly můžeme přidat půlky šalotek nebo kousky červené papriky. Anna Herzová, ...
Vaříme express /25.08.16
‚‚Šumajstr‘‘

‚‚Šumajstr‘‘

Zdravé jednoduché jídlo, které je navíc hned hotové.
Josef Novák, Praha
Vaříme express /09.02.10
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Špagety patří mezi moje oblíbená jídla. Chutnají mi zapečené a kořeněné podle ...
Vaříme express /04.09.09
Houbové rizoto s vařeným lososem

Houbové rizoto s vařeným lososem

Jemný vařený losos se skvěle snoubí s kořeněnou chutí žampionů.

Lenka Turoňová, ...

Vaříme express /20.02.16
Falešná dršťková

Falešná dršťková

Můj přítel má rád klasické české omáčky a polévky. Poctivá strava je prostě ...
Vaříme express /22.12.08
Brynzové koláčky

Brynzové koláčky

Brynzová směs by měla být vychlazená.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /26.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu