Reklama
Rychlá kuřecí bábovka
Fotogalerie:

Rychlá kuřecí bábovka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Ingredience

  • 500 g kuřecích prsou
  • dle chuti pepř, sůl a pažitka
  • 8 vajec
  • 200 g eidamu
  • dle chuti salám
  • 2 větší kyselé okurky
  • asi 200 g anglické slaniny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Formu na bábovku vyložíme pečicím papírem. Na dno rozložíme polovinu kuřecích prsou po celém obvodu. Podle chuti osolíme a opepříme.

  2. Na ně rozklepneme 4 vejce‚ posypeme sýrem‚ na sýr poklademe salám‚ pažitku‚ okurku a slaninu. Poté použijeme druhou polovinu prsou a opět poklademe po celém obvodu.

  3. Rozmícháme zbytek vajec a polijeme tím bábovku. Dáme zapéct na 90 minut při 250 °C.

Pošli recept! - Speciál - Rychlovky pro děti (17.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní směs s česnekem

Pikantní směs s česnekem

Tento pokrm je vhodný zejména pro starší lidi, kteří mají problémy se zuby. ...
Vaříme express /12.10.17
Těstovinový salát s mozzarellou

Těstovinový salát s mozzarellou

Vynikající pochoutka, po které určitě kila nenabereš.
Eva Trousilová, Hředle
Vaříme express /20.12.11
Koláč s vejci a špenátem

Koláč s vejci a špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /11.01.18
Brambory s brynzou

Brambory s brynzou

Podle bratrance ze Slovenska.

Eva Rainová, Sokolov

Vaříme express /31.03.16
Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Skvělé jednohubky nejen na silvestrovskou oslavu.

Alžběta Prchalová, Kolín

Vaříme express /31.12.16
Grilovaný okoun s rajčatovou salsou

Grilovaný okoun s rajčatovou salsou

Podle receptu

Aleše Vaněčka z Nymburka

Vaříme express /21.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu