Reklama
Rychlá chlebová polévka
Fotogalerie:

Rychlá chlebová polévka

Božena Kolářová

Pouště
Chléb by měl být tvrdší.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 4+2 krajíce chleba
  • 1 a 1/4 l vývar
  • 2 lžičky kmín
  • špetka pepř
  • špetka sůl
  • 3 cibulka jarní
  • 1 lžíce mouka hladká
  • 1 lžíce máslo

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Chleba nalámeme na kousky a dáme do vývaru. Přidáme koření a vaříme, dokud se chléb nerozvaří.
  2. Zahustíme jíškou z mouky a másla. Rozmixujeme a ještě provaříme. Opečeme zbylý chléb a cibulku na másle, přidáme do hotové polévky.

Pošli recept! - Speciál - Silvestrovské pohoštění (8.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Americano

Americano

Na party, grilování nebo posezení s přáteli. Helena Votrubová, Karviná
Vaříme express /27.12.16
Toasty se sázeným vejcem

Toasty se sázeným vejcem

Toast ze tří toastových chlebů, se šunkou, vejcem a zeleninou zpestří Vaši kuchyni.

...

Vaříme express /30.07.13
Sendviče s opečenou šunkou

Sendviče s opečenou šunkou

Na piknik nebo svačinku

Podle receptu Marie Krejčové z Brna

Vaříme express /03.07.18
Topinky Arnošta z Pardubic

Topinky Arnošta z Pardubic

Tip, jak spotřebovat starší chléb.
Kateřina Brožová, České Budějovice
Vaříme express /27.12.11
Fazolky na špeku se smetanou

Fazolky na špeku se smetanou

Fazolky využívám dvěma způsoby. Vysévám je v dubnu ke starému plotu, který kouzelně ...
Vaříme express /06.08.08
Jánošíkova placka

Jánošíkova placka

Žádnou přílohu nebudeš potřebovat.

Václav Vomáčka, Městec Králové

Vaříme express /20.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu