Reklama
Rybičková svačinka
Fotogalerie:

Rybičková svačinka

Ivana Bartušková

Bítovčice
Když se ti nechce vařit, jen zamíchej a podávej.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 1 plechovka tuňák
  • 4 lžíce máslo
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 cibule
  • 2 vejce vařená
  • 1 paprika
  • 1 veka
  • hrst petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny dáme do mísy a zamícháme. 
  2. Namažeme na plátky chlebíčkové veky a ozdobíme petrželkou. 

    TIP: Pro obměnu můžeš namazat na teplý toastový chléb a ozdobit vějířky kyselé okurky a kousky rajčete.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí játra v leču

Kuřecí játra v leču

Posílám recept na dobrou večeři. Hana Kupková, Ostrava-Poruba
Vaříme express /06.01.17
Vrstvený dezert s kokosem

Vrstvený dezert s kokosem

Ideální recept pro kuchaře začátečníky.

Dana Tuhá, Česká Lípa

Vaříme express /25.05.17
Sushi po česku

Sushi po česku

Když tví přátelé toto sushi ochutnají, staneš se u nich kuchařem č. 1.
Iva ...
Vaříme express /20.06.12
Krůtí játra na šalvěji

Krůtí játra na šalvěji

Takhle se připravují na jihu Evropy – skvělé!

Dominika Choustková, Praha

Vaříme express /13.06.16
Zapečená zelenina na víně

Zapečená zelenina na víně

Čas od času si člověk potřebuje dát dietnější jídlo, a když máte doma od každé ...
Vaříme express /16.01.11
Čínské zelí s arašídy a rajčaty

Čínské zelí s arašídy a rajčaty

Neobvyklá kombinace, která nás nadchla.

Johana Břežková, Praha

Vaříme express /14.06.17
 

Nejnovější

Sekaná s mozzarellou

Sekaná s mozzarellou

Andrea Janáková, Polička
Škola vaření /20.08.18
Myšky z vajíčka na toastu

Myšky z vajíčka na toastu

Pro velké i malé

Podle receptu Davida Krátkého z Prahy


Škola vaření /20.08.18
Pečené kuřátko na mrkvi

Pečené kuřátko na mrkvi

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /20.08.18
Špenátové misky se sýrem

Špenátové misky se sýrem

Podle receptu

Lucie Míčánkové z Frýdlantu

Vaříme express /20.08.18
Broskvové potěšení

Broskvové potěšení

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /20.08.18
Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Ovesní medvídci plnění arašídovým máslem

Karolína Gajarská, Lom u Mostu

Zdravě a chutně /20.08.18
Malinové bábovky

Malinové bábovky

Netradiční

Podle receptu Barbory Kostkové z Prahy


Sladký život /20.08.18
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama