Reklama
Rybí směs v chlebové placce
Fotogalerie:

Rybí směs v chlebové placce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

K téhle dobrotě se skvěle hodí dresink z bílého jogurtu nebo i jogurt samotný.

Jana Švamberková, Sušice

Ingredience

  • 400 g rybích filetů (pangasius)
  • 2 lžičky karí koření
  • podle potřeby sůl a pepř
  • na posypání hladká mouka
  • 1 žlutá paprika
  • 2 mrkve
  • 4 jarní cibulky
  • 1 větší cibule
  • na smažení olivový olej
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 lžička hnědého cukru
  • 1 balení chlebových placek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu odložíme rozmrznout tak, aby se dala krájet. V misce ji posypeme karí kořením, solí, čerstvě nadrceným pepřem a moukou. Promícháme a necháme odpočinout.

  2. Zeleninu opláchneme a očistíme. Papriku, mrkev a jarní cibulku nakrájíme na malé kousky a cibuli na plátky. Smažíme v hluboké pánvi na olivovém oleji. Po chvíli přiklopíme a necháme zeleninu změknout.

  3. Do pánve na zeleninu přidáme kousky rybího masa, podlijeme zlehka vodou a opět necháme pod pokličkou podusit.

  4. Když je ryba měkká, směs promícháme, zakapeme citronem, osladíme, osolíme a dopepříme.

  5. Podáváme s plackami a dozdobené nasekanou pažitkou.


Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka, která zasytí a zahřeje. Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /22.02.15
Salát z točeného salámu

Salát z točeného salámu

Dá se připravit předem a nechat proležet.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /12.10.13
Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůček nejím, ale pomazánku mám ráda.
Dana Vrbecká, Nové Město
Vaříme express /22.03.10
Pomazánka z řepy a sýra

Pomazánka z řepy a sýra

Místo hermelínu můžeš použít i jiný oblíbený plísňový sýr.

Eva Týcová, ...

Vaříme express /28.06.14
Stehenní řízek s fazolkami

Stehenní řízek s fazolkami

Jitka Jirušová, Vodňany

Vaříme express /18.08.18
Uhlířina

Uhlířina

Musím vařit pětilitrový hrnec, a i tak je jí málo.
Lenka Tomková, Příbor
Vaříme express /13.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu