Reklama
Rybí pomazánka
Fotogalerie:

Rybí pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejchutnější je s chlebem.

Eva Zdvořáková, Litoměřice


Ingredience

  • 1 olejovky
  • 1 lučina
  • 2 lžíce pomazánkové máslo
  • 1 lžíce bílý jogurt
  • 1 cibule
  • trocha hořčice
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Olejovky otevřeme‚ slijeme olej a obsah rozmělníme. Lučinu rozmícháme s pomazánkovým máslem a bílým jogurtem dohladka. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a smícháme s ro-
    zetřenou lučinou.

  2. Nakonec vmícháme rozmělněné ryby a podle chuti hořčici a sůl. Kdo má rád, může přidat také malou feferonku.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Poctivé chlupaté knedlíky

Poctivé chlupaté knedlíky

Podáváme se zelím a pečeným masem. Věra Kurfiřtová, Ostrava
Vaříme express /13.11.17
Pangasius ve slanině

Pangasius ve slanině

Ten, komu se zdá rybí maso suché, můj recept ocení. Slanina rybě dodá vůni ...

Vaříme express /15.08.16
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Česnekové špagety s houbami

Česnekové špagety s houbami

Jednoduchý recept, který překvapí jemnou kombinací chutí.

Božena ...

Vaříme express /30.04.17
Plněný smažený salám

Plněný smažený salám

Jíme k němu hranolky a zeleninovou oblohu.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Vaříme express /23.12.11
Pomazánka z uzeného sýra

Pomazánka z uzeného sýra

Pro milovníky uzeného sýra.
Vaříme express /02.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu