Reklama
Rybí knedlíčky
Fotogalerie:

Rybí knedlíčky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Skvě lé nápady

Kateřina Pavlíková, Příbram

Ingredience

  • 500 g pečené ryby na másle (makrela, filé, pstruh)
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 2 namočené a vymačkané housky
  • 5 lžic smetany ke šlehání
  • podle potřeby mletá červená paprika
  • dle chuti tymián a sůl
  • 1 lžička sardelové pasty (dle chuti i víc)
  • 2 lžíce jemně sekané petrželky
  • dle potřeby citronová šťáva
  • na obalení knedlíčků strouhanka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

2-4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Pečenou rybu rozebereme, zbavíme kostí a rozmačkáme. Přidáme žloutky, nakrájenou cibuli, housky, smetanu, koření, sardelovou pastu petrželku a citronovou šťávu. Vše osolíme, podle hustoty těsta můžeme přidat i strouhanku.

  2. Smícháme a tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova. Necháme okapat na papírovém ubrousku.

  3. Rybí kuličky podáváme s bramborovou kaší a salátem nebo je můžeme vložit do housky a spolu se salátem, rajčetem a plátkem sýra, případně kečupem a hořčicí podávat jako rybí burger.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Bramborové řízky se špenátem a vejcem

Velmi rychlé a chutné jídlo. Syn vždy pomáhá při obalování. Lenka ...
Vaříme express /11.11.12
Penne s rajčatovo-bazalkovou omáčkou

Penne s rajčatovo-bazalkovou omáčkou

Osvěžující letní oběd, který zasytí a přitom po něm neusneš.

Alžběta ...

Vaříme express /16.02.16
Nachos se dvěma salsami

Nachos se dvěma salsami

Guacamole a pikantní Mexikana jsou nejklasičtější mexické salsy.

Hana Fialková, ...

Vaříme express /27.07.14
Těstoviny se špenátem a fetou

Těstoviny se špenátem a fetou

V této podobě špenát chutná i dětem.

Alena Hrdličková, Praha

Vaříme express /24.07.15
Zapečené špenátovo-kuřecí  misky

Zapečené špenátovo-kuřecí misky

Jako příloha se nejlépe hodí čerstvá křupavá bageta.

Eliška Kajetánová, Plzeň

Vaříme express /05.11.14
Jablkové palačinky

Jablkové palačinky

Tyhle palačinky mi připomínají moji pratetu. Rozmazlovala mě a sestru svými pochoutkami.
...
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu