Reklama
Rybí karbanátky
Fotogalerie:
 

Rybí karbanátky

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Skvělé karbanátky připravené z rybího masa, které obohatí zaběhnutý jídelníček.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 300 g rybí filety (treska, pangas apod)
  • vařené brambory
  • 1 houska
  • 1 vejce
  • 1 jarní cibulka
  • 2-3 lžíce strouhanka
  • sůl, pepř, muškátový květ
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filety opláchneme, osušíme a nožem nadrobno nasekáme. Vložíme od misky, přidáme vejce, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátového květu. Dále přidáme nadrobno nasekaný vařený brambor, na kolečka nakrájenou jarní cibulku a na kostičky nakrájenou housku. Směs promícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou a dochutíme solí.

  2. Lžící tvoříme malé placky, které pomalu opékáme na malém množství oleje.

    Dozlatova opečené karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní rarášky

Pikantní rarášky

Maso zůstane krásně šťavnaté, koření mu dodá opravdu zajímavou chuť. Monika ...
Vaříme express /08.06.16
Burger s domácí tatarkou

Burger s domácí tatarkou

Hamburgery můžeš grilovat i venku.
David Bezucha, Mladá Boleslav
Vaříme express /11.11.10
Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou

Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou

Výborná lehká omáčka a hodí se nejen k těstovinám.

Jana Kubištová, Jihlava

Vaříme express /07.09.12
Zapečený hermelín

Zapečený hermelín

Jako přílohu dávám opečené toasty.
Lucie Vichlendová, Liptaň
Vaříme express /11.04.11
Listový koláč s nivou a brokolicí

Listový koláč s nivou a brokolicí

Peču ho, když chci manželovi udělat radost.

Eliška Hejkalová, Praha

Vaříme express /02.02.16
Cuketová tornáda

Cuketová tornáda

Tereza Jahodová, Neratovice

Vaříme express /26.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu