Reklama
Reklama
Rybí hnízda
Fotogalerie:

Rybí hnízda

Zdeňka Polanská

Vsetín

Ideální jsou z filé nebo z pangasia.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 450 g rybí maso bez kostí
  • 1 cibule
  • 100 ml mléko
  • 1 rohlík
  • 5 ks vejce
  • trocha soli a pepře
  • špetka majoránky
  • olej podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí maso a cibuli pomeleme na masovém mlýnku.Přidáme 1 vejce,  na kostičky nakrájené a v mléce namočené rohlíky, podle chuti sůl, pepř a majoránku. Vše promícháme, aby vznikla směs asi jako na klasické karbanátky. Pokud se nám zdá řídká, přidáme trochu strouhanky.

  2. Ze směsi vytvoříme 4 karbanátky, které vložíme do vymazaného pekáče. Do každého karbanátku uděláme lžící důlek a do něj rozklepneme vejce. Okraje můžeme potřít rozšlehaným bílkem. Pečeme, dokud vejce v karbanátku neztuhne. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou. 

Pošli recept! 11/2013 (7.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Pokud chceš, aby byly porce větší, kup si místo klasických žampiony portobello. ...
Vaříme express /17.08.17
Hermelín s ořechovým pestem

Hermelín s ořechovým pestem

Tyto hermelíny jsou výborné i v létě na grilu.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /03.05.12
Frittata s párečky

Frittata s párečky

Ideální pohoštění na letní piknik.

Martina Sudečková, Zlín

Vaříme express /21.09.16
Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Moc ráda občas připravím mamince a tatínkovi nějakou dobrotu. Mám radost, když mě za ...
Vaříme express /11.10.11
Smažené párky v zelném listu

Smažené párky v zelném listu

Jsou výborné, ráda je připravuji jako pohoštění pro přátele.

Klára Simonidesová, ...

Vaříme express /20.01.13
Smažené kuřecí špízy v anglické slanině

Smažené kuřecí špízy v anglické slanině

Snadné a chutné jídlo, které se dobře hodí i jako pohoštění pro návštěvu. 
...
Vaříme express /13.04.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama