Reklama
Rybí hnízda
Fotogalerie:

Rybí hnízda

Zdeňka Polanská

Vsetín

Ideální jsou z filé nebo z pangasia.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 450 g rybí maso bez kostí
  • 1 cibule
  • 100 ml mléko
  • 1 rohlík
  • 5 ks vejce
  • trocha soli a pepře
  • špetka majoránky
  • olej podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí maso a cibuli pomeleme na masovém mlýnku.Přidáme 1 vejce,  na kostičky nakrájené a v mléce namočené rohlíky, podle chuti sůl, pepř a majoránku. Vše promícháme, aby vznikla směs asi jako na klasické karbanátky. Pokud se nám zdá řídká, přidáme trochu strouhanky.

  2. Ze směsi vytvoříme 4 karbanátky, které vložíme do vymazaného pekáče. Do každého karbanátku uděláme lžící důlek a do něj rozklepneme vejce. Okraje můžeme potřít rozšlehaným bílkem. Pečeme, dokud vejce v karbanátku neztuhne. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou. 

Pošli recept! 11/2013 (7.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí plátek s nivou

Kuřecí plátek s nivou

Brambory můžeme upéct v míse s masem. Hedvika Doležalová, Olomouc
Vaříme express /01.07.17
Pastýřský pekáč

Pastýřský pekáč

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré.

Lenka Němcová, Příkazy

Vaříme express /04.01.13
Tvarohový moučník

Tvarohový moučník

Nepečená rychlá mňamka k odpolednímu kafíčku...

Simona Radová, Opočno

Vaříme express /18.07.17
Rychlý hamburger

Rychlý hamburger

Rychlá příprava a super chuť!
Vaříme express /05.02.09
Fazole - rychlá a chutná večeře

Fazole - rychlá a chutná večeře

Večer jsem utahaná a nemám na dlouhé stání u sporáku náladu, i když jinak vařím ...
Vaříme express /06.08.08
Jednoduchý koláč s ovesnými vločkami

Jednoduchý koláč s ovesnými vločkami

Bude nejlepší, když použiješ lesní jahody. Ty se dají kombinovat i se zahradními.

...
Vaříme express /11.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu