Reklama
Reklama
Ryba s francouzským kozím sýrem
Fotogalerie:

Ryba s francouzským kozím sýrem

Lucie Vymětalová

Liberec
Mám ráda rychlá a zdravá jídla a v poslední době jsem přišla na chuť kozím sýrům. Mají zvláštní lahodně jemnou chuť a jsou moc zdravé hlavně pro děti. Zapečené s rybím masíčkem celé mojí rodině moc chutnají.
Lucie Vymětalová, Liberec

Ingredience

  • citronová šťáva
  • 2 šalotka
  • 100 ml víno bílé
  • pažitka
  • 3 brambory
  • 3 filety pangasia
  • 125 g sýr kozí

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme je vych­lad­nout. Filety omyjeme a osušíme. Šalotku nasekáme nadrobno, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
  2. krok2
    Směs povaříme asi 1 minutu, necháme zchladnout a na­lijeme na filety. Brambory nakrájíme na plátky a vyrovnáme je do za­pé­kací mísy. Rybu se směsí poklademe na brambory a pokryjeme natenko pokrájeným sýrem. Pečeme v troubě při teplotě 150 °C asi 20 minut.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vydlabaný chleba

Vydlabaný chleba

Zkus si připravit večeři podle mého gusta. Věra Fousková, Lázně Bohdaneč
Vaříme express /09.02.10
Pangasius ve slanině

Pangasius ve slanině

Ten, komu se zdá rybí maso suché, můj recept ocení. Slanina rybě dodá vůni ...

Vaříme express /15.08.16
Maxi pikantní pirohy

Maxi pikantní pirohy

Někdy přidávám i listový špenát nebo nadrobno nakrájené růžičkové kapustičky.

...

Vaříme express /22.08.14
Ryba v těstíčku se zeleninou

Ryba v těstíčku se zeleninou

Iva Marková, Liberec

Vaříme express /02.03.18
Paštika

Paštika

Mám ráda játrovky a tuhle dělám často.

Magda Lacková, Domažličky

Vaříme express /01.03.13
Stehýnka na sezamu

Stehýnka na sezamu

Ilona Karlová, Světlá nad Sázavou

Vaříme express /01.03.19
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama