Reklama
Ryba s francouzským kozím sýrem
Fotogalerie:

Ryba s francouzským kozím sýrem

Lucie Vymětalová

Liberec
Mám ráda rychlá a zdravá jídla a v poslední době jsem přišla na chuť kozím sýrům. Mají zvláštní lahodně jemnou chuť a jsou moc zdravé hlavně pro děti. Zapečené s rybím masíčkem celé mojí rodině moc chutnají.
Lucie Vymětalová, Liberec

Ingredience

  • citronová šťáva
  • 2 šalotka
  • 100 ml víno bílé
  • pažitka
  • 3 brambory
  • 3 filety pangasia
  • 125 g sýr kozí

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme je vych­lad­nout. Filety omyjeme a osušíme. Šalotku nasekáme nadrobno, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
  2. krok2
    Směs povaříme asi 1 minutu, necháme zchladnout a na­lijeme na filety. Brambory nakrájíme na plátky a vyrovnáme je do za­pé­kací mísy. Rybu se směsí poklademe na brambory a pokryjeme natenko pokrájeným sýrem. Pečeme v troubě při teplotě 150 °C asi 20 minut.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bochánky z mletého masa

Bochánky z mletého masa

Výborná jednohubka na oslavu i k televizi. Veronika Malínská, Skuteč ...
Vaříme express /23.07.10
Pangasius v papilotě

Pangasius v papilotě

Martina Nováková, Třeboň

Vaříme express /29.06.18
Milánská pomazánka

Milánská pomazánka

Skvělá svačina.

Jana Haneková, Poděbrady

Vaříme express /25.04.16
Jahodové lasagne s tvarohem

Jahodové lasagne s tvarohem

Jednoduchý, ale lahodný dezert.

Alena Votýpková, Most

Vaříme express /20.06.16
Vajíčkový salát s tuňákem

Vajíčkový salát s tuňákem

S tuňákem se skvěle doplňuje.

Miroslava Šťastná, Mníšek pod Brdy

Vaříme express /30.12.12
Sýrové jednohubky

Sýrové jednohubky

Zkus je připravit pro návštěvu, určitě zaboduješ.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Vaříme express /26.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu