Reklama
Roláda se slaninou a krabím masem
Fotogalerie:

Roláda se slaninou a krabím masem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Super s hranolky pečenými v troubě.

Ladislav Malének, České Budějovice

Ingredience

  • 2 plátky vepřové krkovice
  • podle chuti steakové koření
  • trocha soli
  • 40 g slaniny
  • 1 cibule
  • 4 krabí tyčinky
  • 1 vejce
  • trocha oleje
  • 1 lžička instantní vepřové šťávy

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky opláchneme, naklepeme a posypeme steakovým kořením. Na pánvi rozpustíme slaninu, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a zpěníme ji. Dále přidáme krabí tyčinky a orestujeme je. Nakonec vmícháme vejce a osolíme. Směs rozetřeme na plátky, zavineme a zpevníme párátky.

  2. Závitky prudce opečeme na malém množství oleje, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové závitky vyjmeme, výpek zahustíme instantní vepřovou šťávou a podáváme.

Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nesmažený „smažák“

Nesmažený „smažák“

Není tak tučný jako ten klasický. Můžeš přidat různé další ingredience. Otto ...
Vaříme express /20.10.15
Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

Recept donesla dcera od kamarádky.

Šárka Doudová, Litoměřice

Vaříme express /15.06.15
Plněné slané sušenky

Plněné slané sušenky

Nejlépe chutnají při posezení se sklenkou vína.
Vaříme express /30.11.12
Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Šafrán je drahý, ale dává se ho jen špetka.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /24.04.16
Houbové karbanátky

Houbové karbanátky

S bramborovou kaší nemají chybu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Vaříme express /04.08.15
Knedlíková omeleta

Knedlíková omeleta

Zbudou-li ti knedlíky,udělej si dobrou omeletu.
Radka Rožnovská, Čeladná
Vaříme express /17.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu