Reklama
Rohlíky na jehle
Fotogalerie:

Rohlíky na jehle

Bohumil Křenek

Most
Jako přílohu si k nim dávám zeleninový salát.
Bohumil Křenek, Most

Ingredience

  • 4 rohlíky
  • 4 párky
  • 1 paprika
  • 200 g sýr
  • 4 lžíce mouka hladká
  • 100 ml mléko
  • 1 vejce
  • špetka sůl
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme rohlíky a párky na kolečka, tvrdý sýr na kostky a papriku na plátky. Všechny ingredience střídavě napichujeme na špejle.
  2. Z mouky, vajíčka a mléka umícháme směs, osolíme. Jehly obalujeme a pak pozvolna smažíme na pánvi pěkně dozlatova.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /15.08.18
Šunkové roličky

Šunkové roličky

Podávej s bramborovou kaší posypanou osmaženou cibulkou.

Eliška Herdzinová, Dolní ...

Vaříme express /09.01.13
Nesmažený sýr

Nesmažený sýr

Neroztéká se, nepřipaluje, je rychle hotový a moc dobrý.
Otta Plášek, Brno
Vaříme express /09.11.10
Rohlíková polévka se žloutky

Rohlíková polévka se žloutky

Tradiční pokrm, který pochází z Jesenicka.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /04.01.17
Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

Alena Bendlová, Merklovice

Vaříme express /06.02.18
Zapečené kaiserky

Zapečené kaiserky

Rychlá a chutná večeře.

Pavlína Burdová, Krupka

Vaříme express /30.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu