Reklama
Rohlíková pizza
Fotogalerie:

Rohlíková pizza

Eva Jůzová

Ústí nad Labem
Italové by koukali, jak dobrá je pizza z rohlíků!
Eva Jůzová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • Těsto
  • 10 rohlík starší
  • 400 ml mléko
  • 3 vejce
  • sůl
  • pepř
  • Náplň
  • 2 paprika
  • 50 g kukuřice sterilovaná
  • kečup
  • 2 stroužky česnek
  • 100 g šunka
  • 20 ks olivy zelené
  • 50 g žampiony
  • 100 g sýr strouhaný
  • 2 rajčata
  • Ostatní
  • tuk na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na ­ko­s­tičky a dáme je do mísy. Přilijeme mléko a rozkvedlaná va­jíčka, přisypeme sůl a pepř a vše pro­mí­cháme. Po­kud je těsto řídké, přidáme strouhanku a opět promícháme.
  2. Vzniklou hmotu, která vy­pa­dá jako tužší nádivka, rukama rozprostřeme na tukem vymazaný plech a pečeme 15 minut.
  3. Mezitím oloupeme česnek a utřeme se solí. Rajčata a papriky omyjeme a nakrájíme na kousky. Šunku pokrájíme na nudličky, olivy na kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Těsto vyndáme z trou­­by a pomažeme keču­pem smíchaným s utřeným česnekem. Pak těsto posypeme pokrájenou šunkou nebo jiným salámem (může být i tvrdý), přidáme olivy, rajčata, papriku, žam­­piony a kukuřici.
  4. Nakonec pizzu posypeme sýrem a oreganem a pečeme dalších 15 až 20 minut.

    TIP: K ostatním surovinám na pizzu můžeme přidat i pokrájenou vařenou bramboru.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čekanková polévka

Čekanková polévka

Je velmi jemná, hotová delikatesa. Karolína Coufalová, Blansko
Vaříme express /11.11.10
Třešňová bábovka

Třešňová bábovka

Nebyla vůbec suchá a moc všem chutnala.

Alena Vopěnková, Přibyslav

Vaříme express /15.08.16
Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Je ideální pro horké letní dny, třeba k vínu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /24.02.17
Sýrové šišky s droždím

Sýrové šišky s droždím

Je to skvělé a přitom velmi snadné jídlo pro vyznavače vegetariánské kuchyně. ...
Vaříme express /14.09.10
Těstoviny s cuketou

Těstoviny s cuketou

Když nemám na přípravu oběda moc času, vždycky sáhnu po tomto osvědčeném ...

Vaříme express /06.05.17
Párková polévka se zelenými fazolkami

Párková polévka se zelenými fazolkami

Pořádně hustá a vydatná polévka je pro mě naprosto dokonalou večeří.
Petr ...
Vaříme express /12.07.12
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama