Reklama
Rizoto s klobáskou
Fotogalerie:

Rizoto s klobáskou

Andrea Nowaková
Andrea Nowaková
Bohumín-Záblatí

Rychlá, pikantní večeře. Kdo má rád ostřejší, přidá si ještě papričky piri-piri.

Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí

Ingredience

  • 1 hrnek rýže
  • 1 pikantní klobáska
  • 1 větší cibule
  • 1 plechovka krájených rajčat
  • 50-100 g balkánský sýr
  • olej
  • 2-3 stroužky česnek
  • 2 hrnky vývar (může být z kostky)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme jemně nasekanou cibulku, po chvíli přidáme na plátky nakrájenou klobásku a opékáme asi 4 minuty, přidáme na plátky nakrájený česnek a opekáme další 1 minutu.
  2. Vsypeme propláchnutou rýži, lehce ještě opečeme, zalijeme vývarem, přidáme rajčata, promícháme a pod pokličkou vaříme cca 15 minut. Podáváme posypané rozdrobeným sýrem. Zdobíme lístky čerstvé bazalky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka s tvarohem a nivou

Pomazánka s tvarohem a nivou

Bude jemnější, pokud přidáš trochu smetany. Olga Šimperová, Rajhrad
Vaříme express /17.09.16
Žampionová omáčka s penne

Žampionová omáčka s penne

K těstovinám ji mám nejraději.
Lenka Zelinková, Roztoky u Prahy
Vaříme express /23.08.13
Pstruh na víně

Pstruh na víně

Bylinky, máslo a víno – základ dobrého jídla.

David Trávníček, Ústí ...

Vaříme express /15.08.17
Česnekovo-sýrová pomazánka

Česnekovo-sýrová pomazánka

Pikantní pomazánka vhodná nejen na jednohubky.
Vaříme express /22.02.09
Čína s nudlemi

Čína s nudlemi

Tato večeře je hned hotová a výborně zasytí.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /04.09.09
Knedlíky s vejci

Knedlíky s vejci

Zbytek knedlíků a vejce a mňamka je v cuku letu.
Lucie Audová, Tvarožná
Vaříme express /12.01.09
 

Nejnovější

Kremrole s jahodovým krémem

Kremrole s jahodovým krémem

Podle receptu Terezy Rybkové Tereza Rybková, redaktorkaKromě práce v časopise pro ...
Sladký život /01.05.18
Štěstíčkový dort

Štěstíčkový dort

Kateřina Pálinkášová, Karviná

Sladký život /26.04.18
Čokoládové nebe

Čokoládové nebe

Ludmila Prokůpková, Krnov

Sladký život /26.04.18
Pikantní omeleta

Pikantní omeleta

Tomáš Kudrna, Zlín

Vaříme express /25.04.18
Platýs na citronovém pepři

Platýs na citronovém pepři

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /25.04.18
Muffiny s nutellou

Muffiny s nutellou

Tereza Hliňáková, Praha

Sladký život /25.04.18
Dortík Raffaello

Dortík Raffaello

Romana Chwistková, Horní Suchá

Sladký život /25.04.18
Roláda z bílků

Roláda z bílků

Vendula Velasová, Lažany

Sladký život /25.04.18
Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Podle receptu

Hany Jiříčkové z Benešova

Za pár korun /24.04.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama