Reklama
Reklama
Řízky v cibulové peřince
Fotogalerie:

Řízky v cibulové peřince

Lucie Snitková

Komárov
Je to skvělý tip na jednoduchou, rychlou a vynikající úpravu řízků.
Lucie Snitková, Komárov

Ingredience

  • 5 řízků maso vepřové
  • 4 cibule
  • 5–6 plátků sýr eidam
  • 1 lžíce olej slunečnicový
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • jako příloha hranolky

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme‚ osolíme‚ opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
  2. Cibuli nakrájíme na kolečka a polovinu dáme do vymazaného pekáčku. Na cibuli položíme opečené maso a pokryjeme zbývající cibulí.
  3. Na vrstvu cibule položíme plátky sýra a dáme zapéct dozlatova asi na 20 minut.
  4. Jako příloha se hodí hranolky nebo vařené brambory se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohový moučník

Tvarohový moučník

Nepečená rychlá mňamka k odpolednímu kafíčku... Simona Radová, Opočno
Vaříme express /18.07.17
Nadívané karbanátky

Nadívané karbanátky

Rychlá a chutná večeře s nápadem.

Halina Wittová, Hradec Králové

Vaříme express /20.01.14
Polenta s hlívou ústřičnou

Polenta s hlívou ústřičnou

Podle receptu

Ivy Šnajdrové z Opavy

Vaříme express /31.07.18
Plněné avokádo

Plněné avokádo

Exotický, rychlý a lehký předkrm.

Martina Volechová, Zaječí

Vaříme express /13.08.14
Papriky s uzeným masem

Papriky s uzeným masem

Místo kečupu lze dát do omáčky nasekané oloupané vyzrálé rajče.

Lucie Ctiborová, ...

Vaříme express /18.09.16
Zapečené brambory s mletým vepřovým

Zapečené brambory s mletým vepřovým

Skvělé jídlo třeba na chalupu.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /20.07.14
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama