Reklama
Řízky v cibulové peřince
Fotogalerie:

Řízky v cibulové peřince

Lucie Snitková

Komárov
Je to skvělý tip na jednoduchou, rychlou a vynikající úpravu řízků.
Lucie Snitková, Komárov

Ingredience

  • 5 řízků maso vepřové
  • 4 cibule
  • 5–6 plátků sýr eidam
  • 1 lžíce olej slunečnicový
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • jako příloha hranolky

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme‚ osolíme‚ opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
  2. Cibuli nakrájíme na kolečka a polovinu dáme do vymazaného pekáčku. Na cibuli položíme opečené maso a pokryjeme zbývající cibulí.
  3. Na vrstvu cibule položíme plátky sýra a dáme zapéct dozlatova asi na 20 minut.
  4. Jako příloha se hodí hranolky nebo vařené brambory se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Majolková bublanina

Majolková bublanina

Je to velmi rychlý dezert, který v této letní době pečeme rádi a často. ...
Vaříme express /11.07.17
Skleněné nudle se špenátem

Skleněné nudle se špenátem

Jídla inspirovaná čínskou kuchyní u nás patří k nejoblíbenějším.

Eva ...

Vaříme express /23.04.17
Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

Jsou výborné i studené jen tak na zakousnutí.

Eva Šimáčková, Karlovy Vary

Vaříme express /29.05.16
Kuřecí „škvarečky“

Kuřecí „škvarečky“

Jíme je s brambory nebo jako jednohubky.

Iva Trhoňová, Mouchnice

Vaříme express /23.07.15
Zelňačka s klobásou a pohankou

Zelňačka s klobásou a pohankou

Papriková klobása jí dá charakteristickou chuť.

Veronika Vostrá, Cheb

Vaříme express /15.02.16
Jahodové lasagne s tvarohem

Jahodové lasagne s tvarohem

Jednoduchý, ale lahodný dezert.

Alena Votýpková, Most

Vaříme express /20.06.16
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama