Reklama
Řízky v cibulové peřince
Fotogalerie:

Řízky v cibulové peřince

Lucie Snitková

Komárov
Je to skvělý tip na jednoduchou, rychlou a vynikající úpravu řízků.
Lucie Snitková, Komárov

Ingredience

  • 5 řízků maso vepřové
  • 4 cibule
  • 5–6 plátků sýr eidam
  • 1 lžíce olej slunečnicový
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • jako příloha hranolky

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme‚ osolíme‚ opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.
  2. Cibuli nakrájíme na kolečka a polovinu dáme do vymazaného pekáčku. Na cibuli položíme opečené maso a pokryjeme zbývající cibulí.
  3. Na vrstvu cibule položíme plátky sýra a dáme zapéct dozlatova asi na 20 minut.
  4. Jako příloha se hodí hranolky nebo vařené brambory se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vláčný krém s čokoládou

Vláčný krém s čokoládou

I bez úmorného pečení se dá v teplém počasí pořádně mlsat! Jana ...
Vaříme express /17.07.17
Roládky se šunkou a se špenátem

Roládky se šunkou a se špenátem

Vhodné na večírky i jako rychlá chutná večeře.

Tereza Běhounková, Blovice

Vaříme express /28.02.15
Smažená skotská vejce

Smažená skotská vejce

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /24.04.18
Koprová polévka

Koprová polévka

Smetanově lahodná bašta s vůní kopru.
Helena Bláhová, Jilemnice
Vaříme express /12.01.09
Hlavička z cukety

Hlavička z cukety

Je to tak jednoduché! Navíc neobvyklé.
Ivana Holakovská,
Jindřichův Hradec
Vaříme express /24.11.10
Kokosové rizoto s mangem

Kokosové rizoto s mangem

Lze použít i basmati rýži, nejlépe ale speciální sladkou japonskou rýži "mochi". Pokud...

Vaříme express /01.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu