Reklama
Ředkvičkový salát
Fotogalerie:

Ředkvičkový salát

Iva Bartušková

Bítovčice
Super svačinka nebo lehká večeře.
Iva Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 2 svazky ředkvičky
  • 1 jablko
  • 1 jogurt bílý
  • dle chuti citronová šťáva
  • špetka sůl
  • dle chuti cukr pískový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Očištěné a důkladně omyté ředkvičky nakrájíme na jemné plátky, rovněž tak oloupané jablko.
  2. V bílém jogurtu rozmícháme pár kapek citronové šťávy, trochu cukru a soli.
  3. Do takto připraveného základu vmícháme nakrájené ředkvičky a jablko. Servírujeme na talířku, na který rozložíme listy salátu. Můžeme podávat s pečivem.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lučinová omáčka s těstovinami

Lučinová omáčka s těstovinami

Těstoviny se sýrem jsou velmi lahodné jídlo. Šárka Medáčková, Děčín ...
Vaříme express /09.04.09
Mámina drožďovka

Mámina drožďovka

Moc nám zachutnala, dělám ji dost často.

Eva Malá, Plzeň

Vaříme express /21.01.17
Kuskus se zeleninou a jogurtem

Kuskus se zeleninou a jogurtem

Ačkoliv jsem už v důchodovém věku, ještě stále docházím na půl úvazku do ...
Vaříme express /23.06.08
Buřty na pivě s kečupem

Buřty na pivě s kečupem

Dobré pohoštění pro posezení s rodinou a přáteli na zahrádce ...
Vaříme express /31.05.10
Krkovice v tatarce

Krkovice v tatarce

Osvědčilo se mi, že narychlo vymyšlené recepty jsou ty nejlepší.
Vaříme express /31.05.13
Krkovice s hlívou ústřičnou

Krkovice s hlívou ústřičnou

Hlíva příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu.

Petr Kamour, Havířov

Vaříme express /16.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu