Reklama
Řecké nudle
Fotogalerie:

Řecké nudle

Iveta Podolská
Iveta Podolská
Dolní Slivno

Rychlá a chutná večeře.

Iveta Podolská, Dolní Slivno

Ingredience

  • 140 g instantní nudle
  • 2 stroužky česnek
  • 150 g šunka vcelku
  • 1 hrst zelené olivy
  • 2 středně velká rajčata
  • 250 ml zeleninový vývar (může být i bujón)
  • grilovací koření
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si šunku nebo uzené nakrájíme na kostičky, rajčata na menší kousky a olivy přepůlíme. Česnek utřeme se solí.

  2. Na rozpálené pánvi orestujeme šunku spolu s česnekem, přidáme zeleninový vývar a nudle, necháme povařit.

  3. Během vaření mícháme, aby se nudle dělaly rovnoměrně. Pokud už jsou nudle změklé, necháme vývar vyvařit a přidáme olivy a rajčata. Ochutíme grilovacím kořením, solí a pepřem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory s máslem

Pečené brambory s máslem

Je to večeře za pár minut a pár korun. Jitka Svobodová, Olomouc
Vaříme express /23.04.13
Plněné papriky

Plněné papriky

Přijdou vhod, když je venku horko.
Marcela Krejčí, Velké Meziříčí
Vaříme express /04.08.11
Babiččina pizza

Babiččina pizza

Posílám recept na fantastickou pizzu z listového těsta, kterou jsem vytvořil úplně sám...

Vaříme express /14.01.15
Plněný hermelín se sýrovou omáčkou

Plněný hermelín se sýrovou omáčkou

Pro milovníky sýru ideální oběd.

Jana Boháčová, Děčín

Vaříme express /13.05.12
Špagety s červenou čočkou

Špagety s červenou čočkou

Neboj se neobvyklé kombinace

Podle receptu Milady Rourkové z Brna

Vaříme express /02.10.18
Roládky z listového těsta

Roládky z listového těsta

Žádná věda. Chutnají teplé i studené.
Lenka Březková, Rožmitál p. Radhoštěm
Vaříme express /07.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu