Reklama
Reklama
Řecké nudle
Fotogalerie:

Řecké nudle

Iveta Podolská
Iveta Podolská
Dolní Slivno

Rychlá a chutná večeře.

Iveta Podolská, Dolní Slivno

Ingredience

  • 140 g instantní nudle
  • 2 stroužky česnek
  • 150 g šunka vcelku
  • 1 hrst zelené olivy
  • 2 středně velká rajčata
  • 250 ml zeleninový vývar (může být i bujón)
  • grilovací koření
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si šunku nebo uzené nakrájíme na kostičky, rajčata na menší kousky a olivy přepůlíme. Česnek utřeme se solí.

  2. Na rozpálené pánvi orestujeme šunku spolu s česnekem, přidáme zeleninový vývar a nudle, necháme povařit.

  3. Během vaření mícháme, aby se nudle dělaly rovnoměrně. Pokud už jsou nudle změklé, necháme vývar vyvařit a přidáme olivy a rajčata. Ochutíme grilovacím kořením, solí a pepřem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maso šesti chutí

Maso šesti chutí

Objev chuť zázvoru, hořčice, kečupu, salámu, cibule a nivy. Jana Holá, Volary
Vaříme express /23.01.11
Plněná vajíčka s pestem

Plněná vajíčka s pestem

Andrea Macková, Prostějov

Vaříme express /21.03.18
Thajské nudle

Thajské nudle

Když se zastaví přátelé na skleničku, připravím i nějakou dobrotu.
Sabina ...
Vaříme express /20.02.10
Rajčatový tataráček

Rajčatový tataráček

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /19.11.18
Zapečený květák s nivou

Zapečený květák s nivou

Poněkud fádní květák dostane díky nivě zajímavější chuť.

Jitka Švecová, ...

Vaříme express /11.08.17
Plněné papriky

Plněné papriky

Přijdou vhod, když je venku horko.
Marcela Krejčí, Velké Meziříčí
Vaříme express /04.08.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama