Reklama
Raklet  po našem
Fotogalerie:

Raklet po našem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Nabízím jednoduchý recept na večeři.
       Ivo Blažený, Praha

Ingredience

  • paprika
  • koření na pizzu
  • plátek sýr
  • tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Plátek sýra položíme na talířek, který můžeme použít do mikrovlnné trouby. Vložíme do mikrovlnky a rozpékáme 1–1,5 minuty na 800 W. Rozpečený sýr hned posypeme kořením, ozdobíme zeleninou a tatarskou omáčkou. Servírujeme. Přeji dobrou chuť!


Pošli recept! 7/2007 (13.6.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s mozzarellou

Špagety s mozzarellou

Můžeš použít loupaná rajčata z plechovky. Eva Pilařová, Strakonice
Vaříme express /21.09.17
Smaženky v křupavém kabátku

Smaženky v křupavém kabátku

Vyzkoušej jednou něco jiného než řízečky.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /07.07.15
Mozzarellové špízky se slaninou

Mozzarellové špízky se slaninou

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /22.05.12
Brambory plněné brynzou

Brambory plněné brynzou

Hmmm... Výborné! A jako příloha? Kyška nebo podmáslí. Dobře vychlazené.
Vlaďka ...
Vaříme express /25.08.14
Noky se slaninou  a parmazánem

Noky se slaninou a parmazánem

Při podávání ještě přidej trochu čerstvého sýra.

Petra Kovářová, Psáry

Vaříme express /06.11.16
Hlíva se špenátem

Hlíva se špenátem

Překvapí tě, jak dobře jde k sobě chuť obou hlavních surovin.

Mirka Zemanová, Jihlava

...
Vaříme express /11.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu