Reklama
Rajčatovo-mozzarellové jednohubky
Fotogalerie:

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Martina Košařová

Plzeň
Zdravé pohoštění pro nečekanou návštěvu.
Martina Košařová, Plzeň

Ingredience

  • 1 balení mozzarella kuličky
  • 10-12 rajčata cherry
  • několik lístků bazalka
  • 1 lžíce ocet balsamikový
  • 1 lžíce olej olivový
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Mozzarellu i omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky a společně s kouskem bazalky je střídavě napichujeme na párátko. Jakmile máme všechny jednohubky hotové‚ smícháme v hrnečku lžíci balsamikového octa se lžící olivového oleje. Jednohubky osolíme‚ opepříme a jemně pokapeme směsí octa a oleje. Podáváme vychlazené s bagetou.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákové kuličky

Květákové kuličky

Nina Taylor, Brno
Vaříme express /25.06.19
Krůtí srdce na kmínu s kapií

Krůtí srdce na kmínu s kapií

Pokrm z vnitřností a opravdu výborný.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /19.03.12
Čertův pikantní mls

Čertův pikantní mls

Bohuslava Čeganová, Ostrava-Poruba

Vaříme express /22.10.18
Cuketová tornáda

Cuketová tornáda

Tereza Jahodová, Neratovice

Vaříme express /26.05.18
Katův šleh

Katův šleh

Znáš z menu restaurací

Podle receptu Tomáše Kulhánka z Nového ...

Vaříme express /20.03.20
Smažený pórek

Smažený pórek

Vyzkoušej tuto netradiční, ale velice chutnou úpravu.
Iva Prskavcová, Osek
Vaříme express /04.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu