Reklama
Rajčatové bagetky
Fotogalerie:

Rajčatové bagetky

Aneta Vavrová
Aneta Vavrová
Hradec Králové

Hodí se k večeři nebo jako pohoštění.

Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g rajčata
  • podle potřeby škrob
  • podle chuti sůl
  • trocha koření na pizzu
  • 2 bageta
  • 100 g tvrdý sýr

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Hodně zralá rajčata spaříme a oloupeme z nich slupku. Oloupaná rajčata potom nakrájíme nadrobno a vaříme do zhoustnutí. Můžeme je dle potřeby zahustit škrobem rozmíchaným v trošce vody. Pokud nemáme zralá rajčata‚ můžeme směs udělat i z protlaku‚ ale z čerstvých rajčat je chutnější.

  2. Uvařená rajčata osolíme a přidáme koření na pizzu. Směs namažeme na krajíčky nakrájené z bagety‚ posypeme sýrem a zapékáme v troubě, dokud se sýr nerozpustí. Můžeme podávat teplé i studené.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Superrychlé knedlíky z mikrovlnky

Superrychlé knedlíky z mikrovlnky

S vejci od domácích slípek jsou krásně žluté. Janka Schromová, Banská Belá...
Vaříme express /12.05.15
Pikantní směs s vejci

Pikantní směs s vejci

Skoro bez nádobí

Helena Slezová, Chrudim

Vaříme express /18.02.20
Karbanátky s brokolicí

Karbanátky s brokolicí

Připravuji ji dost často na různé způsoby.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Vaříme express /29.11.13
Bazalková pomazánka

Bazalková pomazánka

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /23.07.18
Kuřecí kousky s cuketou

Kuřecí kousky s cuketou

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /02.10.18
Penne  s klobáskou

Penne s klobáskou

Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo.
Petra Gabrielová, Ústí nad Labem
Vaříme express /13.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu