Reklama
Rajčata plněná tvarohem
Fotogalerie:

Rajčata plněná tvarohem

Soňa Vaňková
Soňa Vaňková
Uherské Hradiště

Je to lehká svačinka, kterou má rád manžel a bere si ji sebou na noční.

Soňa Vaňková, Uherské hradiště

Ingredience

  • 4 větší rajčata
  • 1 jarní cibulka
  • 1/2 vaničky nízkotučný tvaroh
  • sůl
  • pepř
  • sladká červená mletá paprika
  • 6 plátků knackerbrot

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata omyjeme, odkrojíme špičky a vydlabeme dužinu lžičkou. Smícháme tvaroh s vydlabanou dužinou, přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku a dochutíme červenou mletou paprikou, solí a pepřem. Vše promícháme.

  2. Připraveným tvarohem naplníme rajčata a podáváme s křehkými plátky knackerbrotu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované lilky s jogurtem

Grilované lilky s jogurtem

Ivana Černá, Praha
Vaříme express /19.11.18
Kapsy plněné uzeným masem

Kapsy plněné uzeným masem

Není těžké je udělat, budou raz dva na stole a hodí se k zakousnutí, kdykoli čekáš ...

Vaříme express /09.03.13
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Tyto zeleninové karbanátky se u nás osvědčily.

Kristýna Seidlová, Pardubice

Vaříme express /02.06.12
Zeleninové gnocchi na víně

Zeleninové gnocchi na víně

Zkus místo masa přidat další druhy zeleniny, vzniknou zajímavé variace.

Veronika ...

Vaříme express /29.06.15
Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy.

Jana ...

Vaříme express /26.04.17
Špagety se žampiony a klobásou

Špagety se žampiony a klobásou

Zkus těstoviny trochu jinak.

Dáša Kočí, Žatec

Vaříme express /05.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu