Reklama
Pudinkový moučník
Fotogalerie:

Pudinkový moučník

Zdeňka Podávková

Kolín
Je to dobrota a ani nemá moc kalorií.
Zdeňka Podávková, Kolín

Ingredience

  • 1 korpus dortový
  • 1 sklenice marmeláda
  • 1 sklenice Kompot
  • 1 pudink čokoládový
  • 2 lžíce cukr krupice

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Dortový korpus potřeme džemem. Z kompotu slijeme šťávu, vodou ji doplníme na půl litru. Ovoce necháme okapat.
  2. Do připravené šťávy zamícháme pudinkový prášek a cukr a za stálého míchání uvaříme běžným způsobem pudink.
  3. Okapané ovoce rozložíme na korpus a na ně nalijeme téměř vychladlý krém.Při servírování dozdobíme šlehačkou.

    TIP:
    Lepší je, když je džem i kompot ze stejného ovoce.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pivovarská bašta s pórkem

Pivovarská bašta s pórkem

Pivo dodá specifickou chuť, maso je příjemně šťavnaté. Marcela Kaněrová, Náchod
Vaříme express /16.02.13
Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Rychlá dobrá večeře.

Hana Hlaváčková, Kratochvilka

Vaříme express /08.07.13
Tatarák z olomouckých tvarůžků

Tatarák z olomouckých tvarůžků

Skvělá pochoutka při posezení s přáteli.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /30.07.15
Snadný malinový krém

Snadný malinový krém

Extra rychlý dezert

Alžběta Mikšová, Brno

Vaříme express /08.06.18
Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Vynikající svačinka nebo večeře. Slanina je voňavá a kupodivu chutná ...
Vaříme express /19.01.11
Smažené párky v zelném listu

Smažené párky v zelném listu

Jsou výborné, ráda je připravuji jako pohoštění pro přátele.

Klára Simonidesová, ...

Vaříme express /20.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu