Reklama
Reklama
Pudinkový moučník
Fotogalerie:

Pudinkový moučník

Zdeňka Podávková

Kolín
Je to dobrota a ani nemá moc kalorií.
Zdeňka Podávková, Kolín

Ingredience

  • 1 korpus dortový
  • 1 sklenice marmeláda
  • 1 sklenice Kompot
  • 1 pudink čokoládový
  • 2 lžíce cukr krupice

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Dortový korpus potřeme džemem. Z kompotu slijeme šťávu, vodou ji doplníme na půl litru. Ovoce necháme okapat.
  2. Do připravené šťávy zamícháme pudinkový prášek a cukr a za stálého míchání uvaříme běžným způsobem pudink.
  3. Okapané ovoce rozložíme na korpus a na ně nalijeme téměř vychladlý krém.Při servírování dozdobíme šlehačkou.

    TIP:
    Lepší je, když je džem i kompot ze stejného ovoce.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové koule v rajské omáčce

Masové koule v rajské omáčce

S kuskusem jsou opravdu moc dobré. Daniela Schachlová, Ostrava
Vaříme express /27.10.13
Jednohubky s kaviárem

Jednohubky s kaviárem

Dana Klempířová, Beroun

Vaříme express /10.03.18
Rychlý hamburger

Rychlý hamburger

Rychlá příprava a super chuť!
Vaříme express /05.02.09
Pomazánka z camembertu

Pomazánka z camembertu

Podle receptu

Zory Sýkorové z Chebu

Vaříme express /27.10.18
Kuřecí čína s kukuřicí

Kuřecí čína s kukuřicí

Kuřecí čína je rychlá a kukuřice jí dodá skvělou chuť.
Růžena Kremlíková, ...
Vaříme express /23.05.12
 Špalíčky z vinné  klobásy

Špalíčky z vinné klobásy

Rychlé, levné a dobré. Chutnají stejně dobře i s chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /13.08.14
 

Nejnovější

Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /22.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
Plněné slaninové rolky

Plněné slaninové rolky

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Všehochuť /21.02.19
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře

Podle receptu Ivety Duškové z Tábora

Za pár korun /20.02.19
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama