Reklama
Pudinkový listový řez s rybízem
Fotogalerie:

Pudinkový listový řez s rybízem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Dobešová, Beroun

Ingredience

  • 1 pudink
  • 500 ml mléka
  • cukr na pudink
  • 500 g listového těsta
  • 150 g másla
  • 1 vejce
  • podle chuti čerstvý rybíz

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Pudink uvaříme podle návodu na obale. Do vychladlého pudinku zašleháme máslo.

  2. Z listového těsta vyválíme plát o síle 3 mm, který rozkrájíme rádýlkem na 16 obdélníků, pomažeme rozšlehaným vejcem a každý kousek 6x ozdobně prokrojíme nožem.

  3. Rozpálíme troubu na 220 °C. Listové obdélníky dáme na plech s pečicím papírem a vložíme do trouby péct asi na 10 minut.

  4. Poté vyndáme a necháme vychladnout. Slepíme vždy dva obdélníky připraveným krémem z pudinku, do kterého ještě vmícháme rybíz.

Pošli recept! - Speciál - Jahody a letní ovoce (19.5.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vajíčkový salát s tuňákem

Vajíčkový salát s tuňákem

S tuňákem se skvěle doplňuje. Miroslava Šťastná, Mníšek pod Brdy
Vaříme express /30.12.12
Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Máme rádi sýry a hermelín vede! Připravujeme z něj skvělou pomazánku
Vaříme express /28.02.09
Špagety se žampiony

Špagety se žampiony

Můžeš použít i lesní houby, např. růžovky.
Klára Beranová, Ústí nad Orlicí
...
Vaříme express /23.11.12
Višně v griotce

Višně v griotce

Recept je velice jednoduchý a výsledek úžasný.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.08.15
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /09.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu