Reklama
Přírodní vepřová játra
Fotogalerie:

Přírodní vepřová játra

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejlépe chutnají s chlebem

Ilona Vokounová, Jirkov

Ingredience

  • 750  g vepřových jater
  • trocha oleje
  • pepř a sůl
  • podle potřeby pečivo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na plátky. Pod mikrotenovým sáčkem mírně naklepeme.

  2. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme připravená játra, lehce opepříme a po obou stranách rychle opečeme.  Pak zmírníme teplotu, přidáme trochu vody a pod pokličkou podusíme.

  3. Když jsou játra měkká, odstraníme poklici, játra osolíme a tekutinu vydusíme.

  4. Hotová játra rozdělíme na talíře, pokapeme výpekem z pánve a podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Pošli recept! 4/2019 (4.3.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Jednoduché využití vykoledovaných vajec. Božena Kolářová, Nový Knín
Vaříme express /18.07.10
Zapečený hermelín se žampiony

Zapečený hermelín se žampiony

Podává se horký hned po vytažení z trouby.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.10.15
Zeleninová polévka s drožďovými nočky

Zeleninová polévka s drožďovými nočky

Droždí má sice svou specifickou chuť, ale v kombinaci s česnekem a bylinkami je úžasné.

...
Vaříme express /10.08.14
Karbanátky s lečem

Karbanátky s lečem

Máš-li čas, udělej si lečo doma.

Petra Nováková, Pohoří

Vaříme express /24.02.16
Vařené brambory s brynzou

Vařené brambory s brynzou

Naučila jsem se je od kolegyně v práci.
Vladimíra Machková,
Frýdek-Místek
Vaříme express /22.03.10
Letní karbanátky

Letní karbanátky

Výborné bezmasé letní karbanátky.Pokud máte zahrádku, tak jsou skoro zadarmo:)
Vaříme express /21.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu