Reklama
Překvapení v kapustě
Fotogalerie:

Překvapení v kapustě

Karel Kroupa

Praha

Jako přílohu podávám  brambory.

Karel Kroupa, Praha

Ingredience

  • 1/2 kapusta
  • trocha soli
  • 100 g pikantní klobása
  • 2 cibule
  • 4 kuřecí řízky
  • 50 g máslo
  • koření "Zlaté kuře"
  • 5 stroužků česnek
  • 2 vejce
  • 200 ml mléko
  • trocha majoránky
  • trocha strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájíme a uvaříme doměkka v osolené vodě, slijeme. Do pekáčku dáme nakrájenou klobásu, na ni kolečka cibule a přidáme maso s kouskem másla. Posypeme je kořením „Zlaté kuře“ a dáme péct.

  2. Mezitím smícháme kapustu s česnekem, nakrájenou druhou cibulí, vejci, mlékem, majoránkou a strouhankou. Po 15 minutách maso zakryjeme kapustovým těstem a dáme na 20 minut dopéct.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory s bylinkovým dipem

Brambory s bylinkovým dipem

Na brambory dáme dip a posypeme je slaninou. Líba Kouřilová, Beroun
Vaříme express /12.03.17
Nudle po čínsku

Nudle po čínsku

Rychlé jídlo, které u nás právě ‚‚frčí‘‘.

Jarka Hromádková, Mělník

Vaříme express /28.12.15
Řapíkatá omáčka

Řapíkatá omáčka

Vyzkoušej a uvidíš, že si pochutnáš.

Karolína Horská, Praha

Vaříme express /28.08.16
Vaječná pomazánka z cottage

Vaječná pomazánka z cottage

Je mnohem lepší než klasická pomazánka z majonézy.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /26.07.13
Domácí malinová limonáda

Domácí malinová limonáda

Podle receptu

Miroslavy Čiržové z Opavy

Vaříme express /31.05.18
Žampionová omáčka s penne

Žampionová omáčka s penne

K těstovinám ji mám nejraději.
Lenka Zelinková, Roztoky u Prahy
Vaříme express /23.08.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu