Reklama
Pomazánka ze 3 druhů sýra
Fotogalerie:

Pomazánka ze 3 druhů sýra

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pikantní svačinka nebo večeře.

Martin Chládek, Poděbrady

Ingredience

  • 100 g tvrdého sýra (eidamu)
  • 100 g nivy
  • 100 g olomouckých tvarůžků
  • 50 g másla
  • 1 cibule
  • 100 ml světlého piva
  • špetka drceného kmínu
  • 8 malých bagetek
  • na ozdobu pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Tvrdý sýr, nivu i tvarůžky nastrouháme. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme sýry a za stálého míchání je necháme rozpustit. Přilijeme pivo, ochutíme drceným kmínem a vše promícháme. 

  2. Bagetky podélně překrojíme a naneseme na ně sýrovou směs. Vložíme je do trouby a při 180 °C je krátce zapečeme. Nakonec je posypeme čerstvými bylinkami.

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masová jehla „country“

Masová jehla „country“

Vepřové nesmí chybět Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /30.06.18
Špenátové trojúhelníčky

Špenátové trojúhelníčky

Jeden kousek je lehký předkrm.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /11.09.17
Grilovaný camembert s cottage salátem

Grilovaný camembert s cottage salátem

Salát z polníčku je chutný a zdravý.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.08.16
Koláč s polníčkem

Koláč s polníčkem

Velmi jednoduché a vděčné jídlo, na kterém si s přítelem vždy ...

Vaříme express /26.03.17
Domácí kuřecí gyros

Domácí kuřecí gyros

K tomuto receptu se budu často vracet.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /13.08.15
Nivová pomazánka

Nivová pomazánka

Nastrouháme  1 balíček nivy, přidáme majolku, lžičku hořčice, lžičku kečupu. ...
Vaříme express /13.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu