Reklama
Pomazánka z tresky
Fotogalerie:

Pomazánka z tresky

Renata Zelená

Vyškov
Chlebíčky jsou vynikající třeba ke sklence dobře vychlazeného bílého vína.
Renata Zelená, Vyškov

Ingredience

  • 150 g máslo pomazánkové
  • 1 sklenice treska drcená a la losos
  • špetka pepř
  • 2 bageta celozrnná
  • kousek okurka
  • 2 cibule s natí
  • na ozdobu paprika žlutá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Pomazánkové máslo ušleháme. Z drcené tresky necháme vykapat olej a vmícháme k pomazánkovému máslu. Přidáme také nahrubo čerstvě mletý pepř.
  2. Bagety našikmo nakrájíme na plátky a pomocí vidličky namažeme rybí pomazánkou. Ozdobíme okurkou nakrájenou na půlměsíčky, žlutou paprikou a na kousky nakrájenou mladou cibulkou. Nakonec posypeme pepřem.

    TIP: Luxusní jednohubky se dají vytvořit tak, že nakrájíš rohlíky na kolečka, namažeš je pomazánkou z tresky a ozdobíš kouskem citronu a černou olivou. Kdo má rád pikantní, může místo černé olivy zkusit na jednohubky dát zelené olivy plněné feferonkou.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Francouzská pochoutka s kuřecím masem

Francouzská pochoutka s kuřecím masem

Je to jídlo, které mě zaujalo při jarní návštěvě Paříže. Martina Výchopňová, ...
Vaříme express /06.03.09
Fazole s čínským zelím

Fazole s čínským zelím

Jsou dobré také s klobásou.

Kateřina Jasenská, Fryšták

Vaříme express /18.10.15
Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Připraveno podle

Nely Orlové z Mostu

Vaříme express /07.02.18
Čína s kukuřicí

Čína s kukuřicí

Vynikající pokrm, stačí dobře okořenit.

Markéta Drápelová, Zakřany

Vaříme express /21.07.15
Plněná vejce

Plněná vejce

Na jedné oslavě mně moc zachutnala plněná vejce. Od té doby je občas připravuji jako ...
Vaříme express /29.09.08
Salát z točeného salámu

Salát z točeného salámu

Dá se připravit předem a nechat proležet.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /12.10.13
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama