Reklama
Reklama
Pomazánka z tresky
Fotogalerie:

Pomazánka z tresky

Renata Zelená

Vyškov
Chlebíčky jsou vynikající třeba ke sklence dobře vychlazeného bílého vína.
Renata Zelená, Vyškov

Ingredience

  • 150 g máslo pomazánkové
  • 1 sklenice treska drcená a la losos
  • špetka pepř
  • 2 bageta celozrnná
  • kousek okurka
  • 2 cibule s natí
  • na ozdobu paprika žlutá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Pomazánkové máslo ušleháme. Z drcené tresky necháme vykapat olej a vmícháme k pomazánkovému máslu. Přidáme také nahrubo čerstvě mletý pepř.
  2. Bagety našikmo nakrájíme na plátky a pomocí vidličky namažeme rybí pomazánkou. Ozdobíme okurkou nakrájenou na půlměsíčky, žlutou paprikou a na kousky nakrájenou mladou cibulkou. Nakonec posypeme pepřem.

    TIP: Luxusní jednohubky se dají vytvořit tak, že nakrájíš rohlíky na kolečka, namažeš je pomazánkou z tresky a ozdobíš kouskem citronu a černou olivou. Kdo má rád pikantní, může místo černé olivy zkusit na jednohubky dát zelené olivy plněné feferonkou.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrový špíz

Sýrový špíz

Ražniči nemusíš dělat jenom z masa. Lucie Strakošová, Trnávka
Vaříme express /15.07.12
Šunková pěna

Šunková pěna

Jednohubky s pěnou vypadají moc pěkně.

Libuše Vichrová, Deštná

Vaříme express /23.06.14
Kreolská rýže

Kreolská rýže

Vařená rýže se zeleninou a fazolemi je vhodná i pro vegetariány a vegany.
Vaříme express /08.05.17
Zapékané těstoviny

Zapékané těstoviny

Skvělé jídlo, které vařím opravdu často.
Jiřina Bejdáková, Studénka
Vaříme express /08.01.09
Rybí pomazánka

Rybí pomazánka

Nejchutnější je s chlebem.

Eva Zdvořáková, Litoměřice


Vaříme express /17.10.15
Ohnivá játra s bramboráčky

Ohnivá játra s bramboráčky

K játrům se hodí i rýže nebo hranolky.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /29.08.17
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama