Reklama
Pomazánka  z naložených hub
Fotogalerie:

Pomazánka z naložených hub

Jiřina Blažejová

Žlutice

Jednoduché pohoštění z vlastních zásob.

Jiřina Blažejová, Žlutice

Ingredience

  • 3 vejce
  • 7 lžic majonéza
  • 1 vrchovatá lžíce houby naložené v octě
  • 1 lžíce celer
  • petrželka sůl podle chuti
  • 2 snítky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Natvrdo uvařená vejce nasekáme, spojíme majonézou, přidáme houby a strouhaný syrový celer. Směs můžeme i umixovat.

  2. Podle potřeby dosolíme a ozdobíme čerstvou zelenou petrželkou.

Tip redakce

Podávej ji na lehce osmažených krajíčcích veky, tak chutná nejlépe.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Moravanková pomazánka

Moravanková pomazánka

Chlebíčky jsou vždycky vděčné pohoštění. Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Vaříme express /28.12.15
Nadívané žampiony  s bazalkovým pestem

Nadívané žampiony s bazalkovým pestem

Můj přítel je vášnivý zahradník a vloni začal pěstovat domácí žampiony. Voňavým ...
Vaříme express /06.08.08
Dýně s cuketou

Dýně s cuketou

Ideální, snadná a přitom teplá večeře třeba na chalupě, kde je  práce ...

Vaříme express /08.09.16
Pečená šalotka

Pečená šalotka

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /25.09.18
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Okouník na pórkové slámě

Okouník na pórkové slámě

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /03.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu