Reklama
Pomazánka z Moravanky
Fotogalerie:

Pomazánka z Moravanky

Karolína Procházková
Karolína Procházková
Pardubice

Lehce pálivá, výborná pomazánka nejen k večeři.

Karolína Procházková, Pardubice

Ingredience

  • 1 sklenička Moravanka
  • 1 malá sklenička majolka
  • 400 g měkký salám (junior, gothaj,...)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z Moravanky slijeme lák a celý obsah rozmixujeme.

  2. Salám najemno nastrouháme a smícháme s rozmixovanou Moravankou. Přidáme majolku a důkladně promícháme.


    Tip: Nechceme-li pomazánku pikantní, vyjmeme před mixováním chilli papričku z Moravanky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřest se smetanovou omáčkou

Chřest se smetanovou omáčkou

Lucie Bradáčová, Hlinsko
Vaříme express /03.04.18
Banánové placičky

Banánové placičky

Placičky jsou velmi lehký a lahodný dezert, který zvládne i začátečník ...
Vaříme express /31.07.13
Plněné brambory v alobalu

Plněné brambory v alobalu

Dřív jsme si je dávali v restauraci, domácí jsou lepší.
Jitka Strnadová, Brno
Vaříme express /09.07.12
Hermelínová omáčka

Hermelínová omáčka

Skvělá rychlovka pro milovníky hermelínu.
Vaříme express /16.05.12
Zázvorová limonáda

Zázvorová limonáda

Přijde vhod nejen v parném létě.
Vaříme express /21.04.12
Minichlebíčky

Minichlebíčky

Můžeš je zdobit podle fantazie.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Vaříme express /11.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu