Reklama
Pomazánka z Moravanky
Fotogalerie:

Pomazánka z Moravanky

Romana Zbytková
Romana Zbytková
Brno
Vyníkající pomazánka na chlebíčky i na jednohubky!

Ingredience

  • 1 velká slenice směs Moravanka
  • 2 menší cibule
  • 4 vejce uvařené natvrdo
  • 250 g majonéza
  • 250 g salám vysočina
  • 2 obdélníky tavený sýr
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 celé veka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Moravanku rozmixujeme a smícháme nasekanou cibulí, nastrouhanými vejci, taveným sýrem, nadrobno nakrájeným salámem a majonézou, osolíme a opepříme.
  2. Všechny suroviny pečlivě promícháme. Majonézu můžeme nahradit bílým jogurtem a kapkou olivového oleje. Připravenou pamazánku namažeme na plátky veky. Zdobit můžeme dle libosti, napří. salámem, zeleninou nebo plátkovým sýrem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Podzimní chilli

Podzimní chilli

Bez přidání klobásky si pochutná i vegetarián. Andrea Nowaková, Bohumín-Záblat
Vaříme express /01.09.17
Vrtulky s gorgonzolou

Vrtulky s gorgonzolou

Sýr k těstovinám prostě patří, a když se přidají čerstvé lístky špenátu, je ...

Vaříme express /02.05.17
Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Zdravé pohoštění pro nečekanou návštěvu.
Martina Košařová, Plzeň
Vaříme express /28.12.13
Žampiony  na smetaně

Žampiony na smetaně

Nejlepší jsou s knedlíky, maso ani není potřeba.
Hana Kupková,Ostrava-Poruba
Vaříme express /04.08.11
Krabí pomazánka

Krabí pomazánka

Barbora Waldmanová, Tanvald

Vaříme express /01.10.18
Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo

Ochutnala jsem ho poprvé na dovolené.
Dana Horká, Praha
Vaříme express /24.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu