Reklama
Pomazánka z masovky
Fotogalerie:

Pomazánka z masovky

Marie Ospalíková

Kroměříž
Vymyslela ji moje kamarádka.
Marie Ospalíková, Kroměříž

Ingredience

  • 2 lžíce tuk rostlinný
  • 2-3 sýr tavený
  • 2 lžičky hořčice plnotučná
  • 1-2 cibule
  • 1 konzerva maso vepřové ve vlastní šťávě
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle chuti chléb kulatý

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. V misce důkladně rozmícháme rostlinný tuk, tavené sýry a hořčici.
  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Pokrájíme i vepřové maso z konzervy.
  3. Maso promícháme se směsí tuku, sýrů a hořčice. Pokud chceme pomazánku raději jemnější, můžeme ji rozmixovat, jinak ji pouze dobře promícháme.
  4. Podle chuti přidáme sůl a mletý pepř. Můžeme posypat pokrájenou cibulí.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječný dip k zelenině

Vaječný dip k zelenině

Jiřina Komárová, Plzeň
Vaříme express /24.10.18
Kapří kousky ve vinném těstíčku

Kapří kousky ve vinném těstíčku

Kapr neboli ryba domácí by měl být povinnou součástí jídelníčku.

Otto Plášek, Brno

...
Vaříme express /31.05.16
Pomazánka z uzeného sýra

Pomazánka z uzeného sýra

Pro milovníky uzeného sýra.
Vaříme express /02.05.12
Křenová se salámem

Křenová se salámem

Zkus pomazánkové máslo s křenem.

Božena Peřinová, Bítovčice

Vaříme express /03.02.17
Langoše z mikyšky

Langoše z mikyšky

Usmaž si skvělé domácí langoše z těsta se zajímavou chutí.
Martina Orlová, ...
Vaříme express /30.07.09
Pikantní cuketa se sýrem

Pikantní cuketa se sýrem

Servírujeme s čerstvým pečivem nebo s vařeným bramborem.

Soňa Ďuriková, Sezimovo ...

Vaříme express /25.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu