Reklama
Pomazánka s tuňákem
Fotogalerie:

Pomazánka s tuňákem

Nikol Petrů
Nikol Petrů
okr. olomouc
Tato pomazánka je pro mne delikatesou.

Ingredience

  • 1 pomazánkové máslo bez příchuti
  • 100 g tavený sýr
  • 1 konzerva tuňáka
  • 2 vejce vařená
  • 1 cibule
  • 1 jarní cibulka
  • špetka soli

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Pomazánkové máslo smícháme se sýrem, vejci a tuňákem bez šťávy.

  2. Jarní cibulky očistíme, omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, rovněž nasekáme nadrobno a společní s jarní cibulkou vmícháme do mísy k ostatním surovinám. Pomazánku osolíme, dobře promícháme a podáváme s pečivem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený těstovinový mazec

Zapečený těstovinový mazec

Rychlá večeře, která zasytí. Lucie Tůmová, Velké Meziříčí
Vaříme express /28.10.12
Kuřecí jehličky

Kuřecí jehličky

Na jehly můžeme přidat půlky šalotek nebo kousky červené papriky.

Anna Herzová, ...

Vaříme express /25.08.16
Zeleninové nudle na čínský způsob

Zeleninové nudle na čínský způsob

Jsou dobré s kuřecím masem i bez něj.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Vaříme express /28.09.14
Bazalková pomazánka

Bazalková pomazánka

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /23.07.18
Tvarůžková pomazánka

Tvarůžková pomazánka

Manžel si ji oblíbil, dělávám ji velmi často.

Jiřina Stoklasová, Děčín

Vaříme express /04.05.16
Poctivá květáková polévka

Poctivá květáková polévka

Hustá polévka, jakou máme všichni rádi. Je zdravá a navíc vydatná.
Lucie ...
Vaříme express /26.12.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu