Reklama
Reklama
Pomazánka s tuňákem
Fotogalerie:

Pomazánka s tuňákem

Nikol Petrů
Nikol Petrů
okr. olomouc
Tato pomazánka je pro mne delikatesou.

Ingredience

  • 1 pomazánkové máslo bez příchuti
  • 100 g tavený sýr
  • 1 konzerva tuňáka
  • 2 vejce vařená
  • 1 cibule
  • 1 jarní cibulka
  • špetka soli

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Pomazánkové máslo smícháme se sýrem, vejci a tuňákem bez šťávy.

  2. Jarní cibulky očistíme, omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, rovněž nasekáme nadrobno a společní s jarní cibulkou vmícháme do mísy k ostatním surovinám. Pomazánku osolíme, dobře promícháme a podáváme s pečivem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory s bylinkovým dipem

Brambory s bylinkovým dipem

Na brambory dáme dip a posypeme je slaninou. Líba Kouřilová, Beroun
Vaříme express /12.03.17
Smažené toasty

Smažené toasty

Eva Stará, Přibyslav

Vaříme express /19.04.18
Celozrné špagety s tuňákem

Celozrné špagety s tuňákem

Velmi jednoduché, rychlé a lehké jídlo vhodné i k večeři.

Vendula Nytrová, Nižní ...

Vaříme express /23.09.12
Rychlá kroupová polévka se zeleninou

Rychlá kroupová polévka se zeleninou

Je to bleskovka podle receptu od mé babičky.
Lenka Petelíková, Černošice
Vaříme express /08.07.12
Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Ráda své hosty překvapím pochoutkou, která vypadá luxusně a přitom je velmi ...

Vaříme express /19.02.16
Kuřecí řízky ze stehen

Kuřecí řízky ze stehen

Můžeš přidat ještě jiné koření. 

Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota

Vaříme express /23.06.16
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama