Reklama
Pomazánka na topinky
Fotogalerie:

Pomazánka na topinky

Helena Macková

Vsetín
Skvělá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g salám měkký
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 lžíce vegeta
  • 1 tatarka
  • 1 kostka cukr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno.
  2. Salám nastrouháme.
  3. Do mísy vložíme cibuli a salám a přidáme ostatní suroviny. Pořádně zamícháme, aby se kostka cukru rozpustila.
  4. Pomazánku necháme vychladit, nejlépe v chladničce, a pak ji namažeme na čerstvé topinky. Můžeme ozdobit.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený romadur v omeletě

Zapečený romadur v omeletě

Ocení ho především milovníci ‚‚voňavých‘‘ zrajících sýrů. Zdeňka ...
Vaříme express /01.08.11
Krémová játrová omáčka

Krémová játrová omáčka

Za pár minut je hotové skvělé jídlo.
Vaříme express /25.12.13
Cheesecake s mandlemi

Cheesecake s mandlemi

Ke kávě je přímo úžasný, návštěva neodolá.

Marie Kovářová, Telč

Vaříme express /06.09.16
Rybí hnízda

Rybí hnízda

Ideální jsou z filé nebo z pangasia.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /25.01.15
Beleše  z rohlíků

Beleše z rohlíků

Když zbudou rohlíky‚ tak z nich udělám beleše. Výborné jsou i bez uzeniny.
...
Vaříme express /08.01.09
Kuskus s vepřovým

Kuskus s vepřovým

Dobrota, kterou si dělám často.

Martina Hejnyšová‚ Praha

Vaříme express /18.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu