Reklama
Reklama
Pomazánka na topinky
Fotogalerie:

Pomazánka na topinky

Helena Macková

Vsetín
Skvělá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 400 g salám měkký
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 lžíce vegeta
  • 1 tatarka
  • 1 kostka cukr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno.
  2. Salám nastrouháme.
  3. Do mísy vložíme cibuli a salám a přidáme ostatní suroviny. Pořádně zamícháme, aby se kostka cukru rozpustila.
  4. Pomazánku necháme vychladit, nejlépe v chladničce, a pak ji namažeme na čerstvé topinky. Můžeme ozdobit.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z hrášku

Pomazánka z hrášku

Ještě lepší je z čerstvého hrachu. Alice Bydžovská, Nymburk
Vaříme express /09.04.16
Karbanátky s lečem

Karbanátky s lečem

Máš-li čas, udělej si lečo doma.

Petra Nováková, Pohoří

Vaříme express /24.02.16
S medvědím česnekem

S medvědím česnekem

Roste divoce na vlhčích místech u nás v lese. 

Renata Slavíčková, Velké...

Vaříme express /22.07.16
Těstoviny s lilkem

Těstoviny s lilkem

Lilky a cukety s oblibou používám, skvěle ladí s chutí česneku a různých bylinek.

...
Vaříme express /22.04.17
Kuličky na pórku

Kuličky na pórku

Smetana vše báječně zjemní.

Irena Ivanova, Ostrava

Vaříme express /23.02.14
Pečené hrušky s kozím sýrem

Pečené hrušky s kozím sýrem

Kombinace chutí mě nadchla. Vyzkoušej!

Lenka Nováková, Pardubice

Vaříme express /18.09.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama