Reklama
Polévka z nouze
Fotogalerie:

Polévka z nouze

Alena Černínová

Ostrava
Přidávat mouku na zahuštění není nutné.
Alena Černínová, Ostrava

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 4 ks klobása
  • olej dle potřeby
  • 4-5 ks brambory
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1/2 lžičky kmín
  • 1 ks paprika červená
  • 2 konzervy fazole bílé v tomatové omáčce
  • 1 ks smetana zakysaná
  • dle potřeby mouka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené brambory a chvíli osmahneme. Vložíme nakrájenou červenou papriku, zalijeme trochou vody, okořeníme solí, pepřem, kmínem.
  2. Přisypeme pokrájenou klobásku. Vaříme, dokud ne- jsou brambory měkké. Přidáme fazole v tomatě, krátce povaříme a nakonec vmícháme zakysanou smetanu rozmíchanou s trochou mouky.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékaný chřest

Zapékaný chřest

Podávej ho s pošírovaným vajičkem nebo volským okem.
Vaříme express /27.05.17
Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Rajská omáčka s ovesnými vločkami

Velmi rychlá a opravdu moc dobrá.

Eva Skoumalová, Lipník 

Vaříme express /28.05.16
Listový koláč s nivou a brokolicí

Listový koláč s nivou a brokolicí

Peču ho, když chci manželovi udělat radost.

Eliška Hejkalová, Praha

Vaříme express /02.02.16
Žampionová polévka

Žampionová polévka

Tato polívka je u nás moc oblíbená a nemá chybu.
Romana Vlková, Hlinsko
Vaříme express /04.07.10
Krůtí sekaná s mrkvovým pyré

Krůtí sekaná s mrkvovým pyré

RomanaVažanská-Rubášová, Klatovy

Vaříme express /02.03.19
Silvestrovské chlebíčky

Silvestrovské chlebíčky

Pomazánka vystačí na tři veky.

Tereza Neubauerová, Písek

Vaříme express /01.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu