Ingredience
- 2 ks cibule
- 4 ks klobása
- olej dle potřeby
- 4-5 ks brambory
- sůl a pepř podle chuti
- 1/2 lžičky kmín
- 1 ks paprika červená
- 2 konzervy fazole bílé v tomatové omáčce
- 1 ks smetana zakysaná
- dle potřeby mouka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené brambory a chvíli osmahneme. Vložíme nakrájenou červenou papriku, zalijeme trochou vody, okořeníme solí, pepřem, kmínem.
-
Přisypeme pokrájenou klobásku. Vaříme, dokud ne- jsou brambory měkké. Přidáme fazole v tomatě, krátce povaříme a nakonec vmícháme zakysanou smetanu rozmíchanou s trochou mouky.