Reklama
Polévka z nouze
Fotogalerie:

Polévka z nouze

Alena Černínová

Ostrava
Přidávat mouku na zahuštění není nutné.
Alena Černínová, Ostrava

Ingredience

  • 2 ks cibule
  • 4 ks klobása
  • olej dle potřeby
  • 4-5 ks brambory
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1/2 lžičky kmín
  • 1 ks paprika červená
  • 2 konzervy fazole bílé v tomatové omáčce
  • 1 ks smetana zakysaná
  • dle potřeby mouka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené brambory a chvíli osmahneme. Vložíme nakrájenou červenou papriku, zalijeme trochou vody, okořeníme solí, pepřem, kmínem.
  2. Přisypeme pokrájenou klobásku. Vaříme, dokud ne- jsou brambory měkké. Přidáme fazole v tomatě, krátce povaříme a nakonec vmícháme zakysanou smetanu rozmíchanou s trochou mouky.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lodičky se zeleninou

Lodičky se zeleninou

Zelenina je krásně barevná. Veronika Strnadová, Praha
Vaříme express /26.09.16
Rýžové placičky se salámem

Rýžové placičky se salámem

Rýžové placičky jsou dobrým nápadem, zejména když Vám zbude po předchozím vaření ...
Vaříme express /18.05.12
Odpolední svačinka

Odpolední svačinka

Dobrá svačinka musí lahodit oku.
Božena Kolářová, Pouště
Vaříme express /09.03.10
Nákyp z květáku

Nákyp z květáku

Jednoduchý recept na zapečený květák s uzeninou nebo ve verzi pro vegetariány.

Lenka ...

Vaříme express /15.09.12
Panenka se zimním salátem

Panenka se zimním salátem

Hana Markusová,

Zlín

Vaříme express /07.01.18
Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Hodí se i na sváteční příležitosti.

Lenka Hlavsová, Praha

Vaříme express /22.09.16
 

Nejnovější

Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné. Podle receptu Petra Šípka z Prahy
Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /10.11.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
Bramboráky s uzeným

Bramboráky s uzeným

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /10.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama