Reklama
Reklama
Polévka „Co dům dal“
Fotogalerie:

Polévka „Co dům dal“

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pokaždé trochu jiná a pokaždé moc dobrá.

Romana Vlková, Hlinsko

Ingredience

  • na smažení máslo
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 brokolice
  • dle potřeby sůl, pepř a vegeta
  • dle chuti kmín
  • 1 syrová nastrouhaná brambora
  • 3 vejce
  • 2 tavený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev a petržel nakrájíme na proužky nebo nastrouháme a společně s růžičkami brokolice usmažíme na másle. 

  2. Přisypeme všechno koření a chvíli podusíme. Pak zalijeme vařící vodou a necháme vařit‚ přidáme nastrouhaný brambor a vaříme ještě asi 20 minut. Nakonec vmícháme vejce a rozmělníme tavený sýr. Hotovou polévku můžeme ještě ozdobit petrželkou.

Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králičí řízky s pikantním bramborovým salátem

Králičí řízky s pikantním bramborovým salátem

Salát s čerstvou cibulkou skvěle doplňuje chuť králičího masa, je to oběd, který...
Vaříme express /26.08.13
Cukeťáky

Cukeťáky

Máme je ještě raději než bramboráky. Podávej se zeleninou.

Dáša Kočí, Žatec

Vaříme express /12.09.15
Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť.

Lenka Stoulilová, Praha

Vaříme express /24.05.16
Chlebíčky s ananasem

Chlebíčky s ananasem

Jsou trochu jiné než obvyklá klasika.

Radka Kozlíková, Brno

Vaříme express /26.07.14
Tříbarevné hořcicové

Tříbarevné hořcicové

Jsou příjemně pikantní, všem chutnalo.

Ivana Černá, Praha 

Vaříme express /11.06.16
Mozzarellové špízky se slaninou

Mozzarellové špízky se slaninou

Výborný předkrm, který si vaši přátelé okamžitě zamilují.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /22.05.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama