Reklama
Polévka „Co dům dal“
Fotogalerie:

Polévka „Co dům dal“

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pokaždé trochu jiná a pokaždé moc dobrá.

Romana Vlková, Hlinsko

Ingredience

  • na smažení máslo
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 brokolice
  • dle potřeby sůl, pepř a vegeta
  • dle chuti kmín
  • 1 syrová nastrouhaná brambora
  • 3 vejce
  • 2 tavený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev a petržel nakrájíme na proužky nebo nastrouháme a společně s růžičkami brokolice usmažíme na másle. 

  2. Přisypeme všechno koření a chvíli podusíme. Pak zalijeme vařící vodou a necháme vařit‚ přidáme nastrouhaný brambor a vaříme ještě asi 20 minut. Nakonec vmícháme vejce a rozmělníme tavený sýr. Hotovou polévku můžeme ještě ozdobit petrželkou.

Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní rarášky

Pikantní rarášky

Maso zůstane krásně šťavnaté, koření mu dodá opravdu zajímavou chuť. Monika ...
Vaříme express /08.06.16
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Piňakoláda

Piňakoláda

Sklenici můžeš pro lepší efekt dozdobit plátkem ananasu.
Kristýna Zavaďáková, Praha ...
Vaříme express /07.10.11
Korma z krůtího masa

Korma z krůtího masa

Korma je indický pokrm, marinuje se asi 2 hodiny.Dělá se i z kuřecího.

Dalibor ...

Vaříme express /20.07.16
Pivovarská bašta s pórkem

Pivovarská bašta s pórkem

Pivo dodá specifickou chuť, maso je příjemně šťavnaté.

Marcela Kaněrová, Náchod

Vaříme express /16.02.13
Těstoviny s avokádem a šunkou

Těstoviny s avokádem a šunkou

Mé děti by nejraději jedly jenom těstoviny. Snažím se vymýšlet alespoň různé ...
Vaříme express /12.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu