Reklama
Pochoutkový salát
Fotogalerie:

Pochoutkový salát

Alena Černínová

Ostrava
Výborný pochoutkový salát na chlebíčky. 
Alena Černínová, Ostrava 

Ingredience

  • 300 g salám měkký
  • 2-3 vejce vařená
  • 100 g okurky sterilované
  • 100 g cibule
  • 1 plechovka hrášek sterilizovaný
  • 1 tatarka

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Salám a vejce nastrouháme na okurkovém struhadle nebo nakrájíme na nudličky. Okurky nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme. 
  2. Všechny suroviny smícháme a necháme na chvilku uležet v lednici.

    TIP: Tatarská omáčka je o něco řidší než majonéza. 

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagetová omeleta

Špagetová omeleta

Jestliže ti zbudou od oběda uvařené špagety, využij je pro přípravu omelety. Zdeňka ...
Vaříme express /09.01.13
Barevná kuřecí játra

Barevná kuřecí játra

Jednoduše výtečné.

Lenka Tampírová, České Velenice

Vaříme express /03.04.12
Omeleta z rýžových nudlí

Omeleta z rýžových nudlí

Recept na nudlovou omeletu určitě stojí za vyzkoušení. Naši kluci z ní byli nadšeni!
...
Vaříme express /09.02.10
Listové koláčky s pestem

Listové koláčky s pestem

Okraje můžeš potřít rozšlehaným vejcem.

Zuzana Urbanová, Chomutov

Vaříme express /30.06.17
Karbanátky s brokolicí

Karbanátky s brokolicí

Připravuji ji dost často na různé způsoby.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Vaříme express /29.11.13
Tatarák z olomouckých tvarůžků

Tatarák z olomouckých tvarůžků

Skvělá pochoutka při posezení s přáteli.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /30.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu