Reklama
Reklama
Plněný smažený salám
Fotogalerie:

Plněný smažený salám

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
Jíme k němu hranolky a zeleninovou oblohu.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 4 silnější plátky salám gothajský
  • 150 g niva
  • trocha mouka hladká
  • 1 vejce
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Asi 3 cm silný plátek gothaje nakrojíme tak, aby v něm vznikla kapsa, do této kapsy vložíme nivu, můžeme ji nakrájet na plátky nebo nastrouhat na hrubém struhadle. Sepneme párátkem.
  2. Takto vzniklou kapsu obalíme v trojobalu – hladké mouce, vejcích a strouhance. Osmažíme na oleji dokřupava, nejlépe ve fritovacím hrnci. Nesolíme, niva je dostatečně slaná.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jednohubky z rohlíků

Jednohubky z rohlíků

Jednohubky z rohlíků k vínu pro nečekanou návštěvu.
Vaříme express /18.02.09
Roláda ze všech druhů sýrů

Roláda ze všech druhů sýrů

Moc pěkně vypadá na obložené míse při studeném pohoštění.

Ivana Černá, Praha

...
Vaříme express /10.07.14
Cuketové hvězdičky s kaviárovým krémem

Cuketové hvězdičky s kaviárovým krémem

Recept na tento slaný piškot mi dala kamarádka, místo cukety často používá dýni.

...
Vaříme express /28.12.14
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Pochoutka hodná Pepka námořníka.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /14.11.12
Grilované lilky s jogurtem

Grilované lilky s jogurtem

Ivana Černá, Praha
Vaříme express /19.11.18
Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Rychlý a zdravý oběd!

Dana Nováčková, České Budějovice

Vaříme express /11.06.12
 

Nejnovější

Vajíčkovo-zeleninový salát

Vajíčkovo-zeleninový salát

Šárka Plchová, Újezd u Brna
Zdravě a chutně /26.03.19
Salátek s vejcem

Salátek s vejcem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Salát z naklíčené čočky

Salát z naklíčené čočky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu

Jiřiny Vodičkové z Říčan

Zdravě a chutně /26.03.19
Plněné telecí měšce

Plněné telecí měšce

Náplň můžeš měnit

Podle receptu Julie Sovové z Krnova

Všehochuť /26.03.19
Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Oblíbí si je všichni

Podle receptu Lídy Charvátové z Lipenců

Sladký život /26.03.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama