Reklama
Plněný smažený salám
Fotogalerie:

Plněný smažený salám

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
Jíme k němu hranolky a zeleninovou oblohu.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 4 silnější plátky salám gothajský
  • 150 g niva
  • trocha mouka hladká
  • 1 vejce
  • dle potřeby strouhanka
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Asi 3 cm silný plátek gothaje nakrojíme tak, aby v něm vznikla kapsa, do této kapsy vložíme nivu, můžeme ji nakrájet na plátky nebo nastrouhat na hrubém struhadle. Sepneme párátkem.
  2. Takto vzniklou kapsu obalíme v trojobalu – hladké mouce, vejcích a strouhance. Osmažíme na oleji dokřupava, nejlépe ve fritovacím hrnci. Nesolíme, niva je dostatečně slaná.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nakládaná krkovice

Nakládaná krkovice

Nejlepší přílohou k masu je čerstvý chléb a nějaký zeleninový salát. ...
Vaříme express /02.08.16
Pomazánka z tvarohu a pivního sýra

Pomazánka z tvarohu a pivního sýra

Podle receptu Jany Holečkové z Jičína

Vaříme express /31.05.18
Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Karí s krevetami, dýní a cizrnou

Krevety se dají koupit ve větších supermarketech nebo ve specializovaných prodejnách.

...

Vaříme express /21.09.16
Zeleninová polévka s kurkumou

Zeleninová polévka s kurkumou

Kurkumu přidávám téměř do všeho pro její léčivé účinky.

Jana Krejcarová, ...

Vaříme express /01.07.12
Rybí filé s rajčaty

Rybí filé s rajčaty

Koriandr si pěstuju na zahradě.

Markéta Klímová, Poděbrady

Vaříme express /16.08.16
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Výborná hustá a jemná polévka.

MArtina Taušová, Tasovice

Vaříme express /21.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu