Reklama
Plněný obalovaný párek
Fotogalerie:

Plněný obalovaný párek

Eva Klímová

Trhové Sviny
Syté jídlo pro všechny milovníky uzenin.
Eva Klímová, Trhové Sviny

Ingredience

  • Suroviny
  • 4 telecí párky
  • 100 g sýr tvrdý
  • 1 paprika
  • Těstíčko
  • 1-2 vejce
  • špetka sůl
  • dle potřeby mouka hladká
  • dle potřeby mléko
  • trochu strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Párky podélně nařízneme, ne však úplně, jen do půlky. Do řezu vložíme plátek sýra a papriky. Pro jistotu upevníme párátky.
  2. Z přísad vytvoříme hustější těstíčko. Párky do něj namáčíme a obalujeme ve strouhance. Poté dáme párky opět do těstíčka a strouhanky. Smažíme v rozpáleném tuku. Podáváme s brambory.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolice  zapečená  s bešamelem

Brokolice zapečená s bešamelem

Syn si donesl recept ze  školní jídelny.  Blanka Novotná, Semily
Vaříme express /10.10.16
Tagliatelle s ořechy a pestem

Tagliatelle s ořechy a pestem

Ještě lepší než vlašské jsou piniové oříšky.

Jitka Tláskalová, Šumperk

Vaříme express /04.10.16
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Před podáváním ozdob čerstvou bazalkou.

Eva Šedová, Praha

Vaříme express /05.10.15
Bramborovo-špenátová tortilla

Bramborovo-špenátová tortilla

Do špenátu můžeš vmíchat prolisovaný česnek.

Petra Hodašová, Praha

Vaříme express /20.04.15
Pomazánka z tvarůžků

Pomazánka z tvarůžků

Báječná pochoutka!

Lucie Novotná, Opava

Vaříme express /26.10.15
Kuřecí maso na pórku

Kuřecí maso na pórku

Lze tak připravit i vepřové kotlety.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /28.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu