Reklama
Plněné topinky
Fotogalerie:

Plněné topinky

Ivana Truxová

Tábor
Tuto topinku můžeš dozdobit podle vlastní chuti a fantazie.
Ivana Truxová, Tábor

Ingredience

  • 2 krajíce chléb světlý
  • 1 vejce
  • 50 g paštika
  • trocha worcesterská omáčka
  • dle chuti sůl
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cibule
  • 1 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Z plátků chleba vykrojíme střídky a kůrku osmažíme na rozpáleném oleji.
  2. Do středů nalijeme rozšlehané vejce, pokapeme worcesterskou omáčkou, přidáme vrstvu játrové paštiky nakrájené na plátky.
  3. Až se paštika rozpeče, zaklopíme střídkou chleba, opatrně otočíme a opečeme i z druhé strany. Topinky dozdobíme česnekem, plátky cibule a rajčate.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená brokolice se šunkou

Zapečená brokolice se šunkou

Kdo má rád brokolici, pochutná si. Soňa Sommerová, Unkovice
Vaříme express /23.10.13
Zapékané těstoviny

Zapékané těstoviny

Tento zajímavý dort je výborný i zastudena.
Růžena Marečková, Dobříš
Vaříme express /22.01.14
Vaječný koláč se slaninou

Vaječný koláč se slaninou

Vydatná pochoutka, výborná s pivem nebo s vínem.

Iva Dvorská, Jičín

Vaříme express /07.03.15
Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Při nákupu vybírej větší hlavičky.

Vítězslava Schadová, Olomouc

Vaříme express /29.01.16
Losos s koprovým přelivem

Losos s koprovým přelivem

K lososu je opravdu skvělý.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /28.06.16
Rýžové nudle s tofu

Rýžové nudle s tofu

Toto jídlo patří mezi mé nejoblíbenější a všem jen doporučuji.
Kamila ...
Vaříme express /27.08.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu