Reklama
Plněné topinky
Fotogalerie:

Plněné topinky

Ivana Truxová

Tábor
Tuto topinku můžeš dozdobit podle vlastní chuti a fantazie.
Ivana Truxová, Tábor

Ingredience

  • 2 krajíce chléb světlý
  • 1 vejce
  • 50 g paštika
  • trocha worcesterská omáčka
  • dle chuti sůl
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cibule
  • 1 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Z plátků chleba vykrojíme střídky a kůrku osmažíme na rozpáleném oleji.
  2. Do středů nalijeme rozšlehané vejce, pokapeme worcesterskou omáčkou, přidáme vrstvu játrové paštiky nakrájené na plátky.
  3. Až se paštika rozpeče, zaklopíme střídkou chleba, opatrně otočíme a opečeme i z druhé strany. Topinky dozdobíme česnekem, plátky cibule a rajčate.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pastýřský pekáč

Pastýřský pekáč

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré. Lenka Němcová, Příkazy
Vaříme express /04.01.13
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Naše rodinka je prostě ‚‚polévková‘‘ a špe­nátový krém vařím ...
Vaříme express /09.04.09
Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Taštičky s kuřecím masem a žampiony

Ráda své hosty překvapím pochoutkou, která vypadá luxusně a přitom je velmi ...

Vaříme express /19.02.16
Krkovička po farářsku

Krkovička po farářsku

Dopřejte si k obědu pořádnou flákotu.

Martina Dostálková, Srch

Vaříme express /30.01.13
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou

Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou

Když čekám přátele, hodím na gril maso.

Kristýna Boráková, Kopřivnice

Vaříme express /17.08.16
Pudinkový moučník

Pudinkový moučník

Je to dobrota a ani nemá moc kalorií.
Zdeňka Podávková, Kolín
Vaříme express /11.11.10
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama