Reklama
Plněné šunkové závitky
Fotogalerie:

Plněné šunkové závitky

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Oblíbený předkrm, kterým se zavděčíš.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 8 plátků kvalitní šunka s vysokým podílem masa
  • 1 vanička tvaroh
  • česnek sůl, pepř
  • 2 stroužky
  • ananas

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh si smícháme s utřeným česnekem, solí a pepřem. Ananas si očistíme a nakrájíme ho na malé, drobné kostičky, které vmícháme do tvarohu. Stačí zhruba 3-4 plátky.
  2. Touto směsí bohatě potřeme šunku a smotáme ji do ruličky,kterou "spíchneme" párátkem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínová polévka

Hermelínová polévka

Má neobvyklou, ale velmi lahodnou chuť. Petr Vozihnoj, Šumperk
Vaříme express /09.11.14
Sýrová omáčka s gnocchi

Sýrová omáčka s gnocchi

Niva je v ní úplně úžasná.

Kateřina Bačíková, Sulejovice

Vaříme express /05.07.15
Žampionový závin

Žampionový závin

Na večeři i jako pohoštění.

Květa Hošková, Vratimov

Vaříme express /14.11.15
Rychlá celerová polévka

Rychlá celerová polévka

Celer není oblíbený, ale tato polévka je boží.
Barbora Gavláková, Havířov
Vaříme express /22.03.10
Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

Velmi jednoduchý recept hotový za pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Vaříme express /07.08.12
Zelné taštičky

Zelné taštičky

Dělám je, když přijde nečekaná návštěva.

Veronika Marková, Český Těšín

Vaříme express /11.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu