Reklama
Plněné smažené kuřecí párky
Fotogalerie:

Plněné smažené kuřecí párky

Ivana Černá
Ivana Černá
Praha 9

Rychlá večeře pro nečekané hosty.

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 silné kuřecí nebo telecí párky
  • dle potřeby feferonková pasta
  • kousky pórek nebo cibulka
  • 1 zelená paprika
  • podle chuti strouhaný sýr
  • Těstíčko
  • 1 vejce
  • špetka sladká paprika
  • podle potřeby hladká mouka, voda nebo mléko
  • podle potřeby strouhanka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Párky nařízneme, nerozkrojíme je však úplně a potřeme je feferonkovou pastou. Naplníme je kousky pórku nebo cibulek, proužky papriky a vsypeme strouhaný sýr.

  2. Z vejce, sladké papriky, hladké mouky a mléka si umícháme těstíčko. Párky do něj namáčíme a pak ještě obalujeme ve strouhance (ale je možné použít jen těstíčko bez strouhanky). Smažíme je v rozpáleném oleji a podáváme s pečivem nebo s vařenými brambory.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lososové rizoto

Lososové rizoto

Kateřina Gajová, Brno
Vaříme express /23.03.20
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /09.03.17
Pikantní krkovička

Pikantní krkovička

Miluše Bittnerová

Vaříme express /24.06.19
Zahradnická smaženice

Zahradnická smaženice

Babiččina výborná, zdravá smaženice nám vždy přijde k chuti.
Zbyněk Polák, Most
...
Vaříme express /25.01.10
Mořská treska se sýrem

Mořská treska se sýrem

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /30.06.18
Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

Kuřecí játra na cibulce s kuskusem

Velmi jednoduchý recept hotový za pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Vaříme express /07.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu