Reklama
Plněné hřebeny
Fotogalerie:

Plněné hřebeny

Eva Výtisková

Turnov
Máme je rádi k večeři!
Eva Výtisková, Turnov

Ingredience

  • 1 balení těsto listové
  • 1 pórek
  • 1 vejce
  • sůl
  • 200 g sýr strouhaný
  • 200 g šunka
  • na posypání semínka sezamová
  • na posypání kmín

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto vyválíme na placku, z ní vykrojíme kolečka a doprostřed každého dáme směs sýra, šunky a pórku. Přehneme, přitlačíme okraje a při­máč­kne­me ozdobně vidličkou.
  2. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínkem nebo kmínem. Pečeme v troubě dozlatova.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskusové rizoto

Kuskusové rizoto

S kuskusem je to velmi lahodný pokrm. Gabriela Kůrková, Hodonín
Vaříme express /12.05.10
Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Kuřecí maso se smetanovou kari omáčkou

Rychlé, zdravé a velmi chutné jídlo.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /25.06.12
Mořská treska se sýrem

Mořská treska se sýrem

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /30.06.18
Rychlé rizoto

Rychlé rizoto

Není sice úplně pravé, ale chutná výborně.
Martina Žejdlíková, Teplice
Vaříme express /19.10.09
Kmínové tyčinky

Kmínové tyčinky

Skvěle se hodí k večernímu posezení s přáteli k pivu či vínu.

Lenka Kokošková, ...

Vaříme express /06.07.13
Mozzarella v bramborovém kabátku

Mozzarella v bramborovém kabátku

Plátky mozzarelly smažené v bramborovém těstíčku.
Vaříme express /21.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu