Reklama
Plněné cuketové květy
Fotogalerie:

Plněné cuketové květy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Je to spíš taková malá chuťovka, hodí se i pro lidi s bezlepkovou dietou.

Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • 1 malá cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 100 g šunky
  • 3 vejce
  • podle chuti sůl a pepř
  • trocha nasekané petrželky
  • 20 cuketových květů
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Nejprve si připravíme náplň: cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji. Přidáme nakrájenou šunku, vejce, sůl a pepř a za stálého míchání necháme vše ztuhnout. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

  2. krok2

    Z květů odstraníme pestík, naplníme je a konce opatrně zatočíme. Takto připravené květy smažíme na oleji. Jako přílohu můžeme použít hranolky z cukety. Náplně můžeme obměňovat podle vlastní chuti.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená šalotka

Pečená šalotka

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Vaříme express /25.09.18
Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

Připraveno podle

Nely Orlové z Mostu

Vaříme express /07.02.18
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Výborná hustá a jemná polévka.

MArtina Taušová, Tasovice

Vaříme express /21.09.12
Kuřecí játra na rajčatech

Kuřecí játra na rajčatech

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý.
Šárka Medáčková, Děčín
Vaříme express /04.08.11
Medové kotlety

Medové kotlety

Maso je nutné nechat minimálně 2 dny odležet v chladu.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /19.06.16
Houbová pánev se zeleninou

Houbová pánev se zeleninou

Nejlepší přílohou k této lahodné kořeněné pochoutce je klasická vařená rýže.
...
Vaříme express /06.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu