Reklama
Plněné buřtíky
Fotogalerie:

Plněné buřtíky

Pavla Kupcová

Špekáčky nemusejí být jen opečené u ohýnku.
Pavla Kupcová,
Statenice

Ingredience

  • 6 špekáčky
  • 1 cibule velká
  • 200 g niva
  • 6 plátků slanina anglická

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky omyjeme, oloupeme, podélně nařízneme a naplníme na plátky nakrájenou cibulí a nivou.
  2. Každý zakryjeme anglickou slaninou a zabalíme do alobalu. Naskládáme je na plech a v troubě pečeme přibližně 20–30 minut. Jako příloha se hodí čerstvý chléb nebo opečený toast.

    TIP:  Jestli ti niva nechutná, můžeš místo ní klidně použít jakýkoliv jiný sýr. Třeba svůj oblíbený.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená rajčata s tvarůžky

Zapečená rajčata s tvarůžky

Dají se péct i v alobalu na grilu. Blanka Exnerová, Šumperk
Vaříme express /10.07.17
Toasty s kuřecími játry

Toasty s kuřecími játry

Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, ...
Vaříme express /22.01.09
Masové kuličky

Masové kuličky

Někdy je zalévám omáčkou na špagety.

Lada Kostková, Jihlava

Vaříme express /04.06.15
Slaný  štrúdl

Slaný štrúdl

Jednoduché pohoštění pro návštěvu.

Jana Šerháková, Blížkovice

Vaříme express /09.03.14
Noky se žampionovou omáčkou

Noky se žampionovou omáčkou

Hotové noky, které koupíš v obchodě, jsou rychle uvařené a dají se připravit...
Vaříme express /12.01.09
Rajčatový koláč s hermelínem

Rajčatový koláč s hermelínem

Ti, kdo mají rádi maso, můžou přidat pár plátků sušené šunky.

Blanka ...

Vaříme express /30.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu