Reklama
Plněné buřtíky
Fotogalerie:

Plněné buřtíky

Pavla Kupcová

Špekáčky nemusejí být jen opečené u ohýnku.
Pavla Kupcová,
Statenice

Ingredience

  • 6 špekáčky
  • 1 cibule velká
  • 200 g niva
  • 6 plátků slanina anglická

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky omyjeme, oloupeme, podélně nařízneme a naplníme na plátky nakrájenou cibulí a nivou.
  2. Každý zakryjeme anglickou slaninou a zabalíme do alobalu. Naskládáme je na plech a v troubě pečeme přibližně 20–30 minut. Jako příloha se hodí čerstvý chléb nebo opečený toast.

    TIP:  Jestli ti niva nechutná, můžeš místo ní klidně použít jakýkoliv jiný sýr. Třeba svůj oblíbený.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Játrový hermelín

Játrový hermelín

Podáváme se zeleninovou oblohou. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /23.12.11
Koprová polévka

Koprová polévka

Smetanově lahodná bašta s vůní kopru.
Helena Bláhová, Jilemnice
Vaříme express /12.01.09
Kapustovo-masové karbanátky

Kapustovo-masové karbanátky

Uzené s majoránkou je krásně provoní. 

Lucie Bělehradská, Kolín

Vaříme express /09.08.15
Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Martina Antalová, Odolena Voda
Vaříme express /04.03.18
Ostravské jednohubky

Ostravské jednohubky

Hodí se při každé příležitosti.
Vaříme express /09.05.12
Pivní polévka

Pivní polévka

Neobvyklá a rychlá polévka, která tě prostě dostane.
Jiří Buchta, Čebín
Vaříme express /08.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu