Reklama
Plněné buřtíky
Fotogalerie:

Plněné buřtíky

Pavla Kupcová

Špekáčky nemusejí být jen opečené u ohýnku.
Pavla Kupcová,
Statenice

Ingredience

  • 6 špekáčky
  • 1 cibule velká
  • 200 g niva
  • 6 plátků slanina anglická

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Špekáčky omyjeme, oloupeme, podélně nařízneme a naplníme na plátky nakrájenou cibulí a nivou.
  2. Každý zakryjeme anglickou slaninou a zabalíme do alobalu. Naskládáme je na plech a v troubě pečeme přibližně 20–30 minut. Jako příloha se hodí čerstvý chléb nebo opečený toast.

    TIP:  Jestli ti niva nechutná, můžeš místo ní klidně použít jakýkoliv jiný sýr. Třeba svůj oblíbený.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněný sýrový dortík

Plněný sýrový dortík

Před servírováním ho nech chvíli odležet. Olga Smetanová, Klatovy
Vaříme express /21.08.17
Zeleninový nákyp s klobásou

Zeleninový nákyp s klobásou

Lze jej připravit z jakékoliv zeleniny, jde o velice dobré, rychlé a zdravé...

Vaříme express /21.10.15
Malé dortíčky

Malé dortíčky

Pro ty‚ kteří nemusí sladké dorty, je tu netradiční pochoutka.
Nikola Rolná, Zbýšov
...
Vaříme express /27.12.11
Zapékaný pangasius

Zapékaný pangasius

Nám nejvíc chutná s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
...
Vaříme express /16.07.12
Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Uzené maso s medovým přelivem a s hráškem

Zkusila jsem uzené s hrachem v trochu jiné podobě. Bylo vynikající, určitě ho ...
Vaříme express /14.09.10
Špagety s tuňákem

Špagety s tuňákem

Jednoduchá večeře skoro bez práce.
Helena Vebrová, Kolín
Vaříme express /23.12.11
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama