Reklama
Plněné brambory v alobalu
Fotogalerie:

Plněné brambory v alobalu

Jitka Strnadová

Brno
Dřív jsme si je dávali v restauraci, domácí jsou lepší.
Jitka Strnadová, Brno

Ingredience

  • 2 ks brambory
  • sůl dle chuti
  • dle chuti pepř bílý
  • 100 g eidam strouhaný
  • dle potřeby sýr plísňový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory omyjeme a uvaříme v osolené vodě ve slupce. Poté je vyjmeme, necháme vychladnout, podélně přepůlíme a vydlabeme.
  2. Vydlabané vnitřky brambor smícháme s oběma druhy sýra, osolíme, ochutíme bílým pepřem a naplníme zpět do brambor.
  3. Troubu rozpálíme na 200 °C. Plněné brambory obalíme alobalem, dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme 15 minut. Poté alobal odkryjeme a dopečeme dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Gratinovaný pangas s mandlemi

Gratinovaný pangas s mandlemi

Mandlová krusta na rybě je vynikající. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /08.02.12
Rýžové kuličky se sýrem

Rýžové kuličky se sýrem

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /29.01.18
Červené bramboro zeláky

Červené bramboro zeláky

Marcela Sládková, Kostelec nad Orlicí

Vaříme express /25.01.19
Pomazánka z uzeného sýra

Pomazánka z uzeného sýra

Pro milovníky uzeného sýra.
Vaříme express /02.05.12
Mrkvová sekaná

Mrkvová sekaná

Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat ...
Vaříme express /24.05.11
Rychlé kuřecí karí nudličky

Rychlé kuřecí karí nudličky

S čerstvou zeleninou budou ještě lepší.

Monika Nebojsová, Vyškov

Vaříme express /16.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu