Reklama
Plněné avokádo
Fotogalerie:

Plněné avokádo

Kamil Kohout

Ostrava
Osvěžující svačinka, která přijde vhod po sportovním výkonu.
Kamil Kohout, Ostrava

Ingredience

  • 1 avokádo
  • 1 paprika bílá
  • 4 lžíce máslo pomazánkové
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • na ozdobu pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Avokádo podélně rozpůlíme, pecku odstraníme a dužinu vydlabeme.
  2. Papriku omyjeme, odstraníme semeníky a dužinu nakrájíme nadrobno.
  3. Dužinu z avokáda rozmačkáme vidličkou, smícháme s paprikou a po­mazánkovým máslem, osolíme, opepříme a naaranžujeme zpět do avokádových půlek. Dozdobíme pažitkou a podáváme.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bazalkovo-mozzarellové točence

Bazalkovo-mozzarellové točence

Když se chystá oslava, je zapotřebí myslet na něco dobrého k „chroupání“. ...
Vaříme express /11.07.17
Rizoto z vepřovky

Rizoto z vepřovky

Když tě tlačí čas, zachrání tě konzerva.
Ivana Táborská, Liberec
Vaříme express /14.09.10
Omeleta s vinnou klobásou

Omeleta s vinnou klobásou

Omeleta je silnější, proto je lepší smažit ji pomalu, abychom ji nemuseli obracet.

...
Vaříme express /01.09.17
Rýžové nudle se slaninou

Rýžové nudle se slaninou

Rýžové nudle mám ráda‚ protože jsou jemné‚ dobře stravitelné a hlavně raz ...
Vaříme express /17.05.11
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Krůtí plátek se sýrovou omáčkou

Krůtí plátek se sýrovou omáčkou

Drůbeží maso doplní výrazná chuť sýra.
Renata Warzelová, Otrokovice
...
Vaříme express /30.07.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu